reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

oj, mi tez marzą sie święta w domku, myślę,że jak już będę miała swój domek to zrealizuje te marzenia i zadna siła nie wygoni mnie na wyjazdowe świeta :tak: bo na chwile obecna wynajmujemy mieszkanko, ale od przyszłego roku zabieramy sie za realizacje marzenia o własnym lokum, może sie uda :tak: musi sie udać :tak::tak::tak:

a dzisiaj siedze z małym w domku, bo jest przeziebiony, i nie poszedł do żloba, ale mam nadzieję,że do jutra na tyle mu przejdzie,że będzie mógł już iść, bo nie bardzo moge sobie pozwolić na L4, chyba,że trzeba będzie to trzeba będzie :tak::-)

miłego dnia :rofl2:

reklama
jarzebinka-to byly nasze pierwsze takie swieta bo dopiero od sierpnia mamy swoje M :tak: i ciesze sie bardzo bylo super

to gratuluje :tak::-D:tak:

a mam pytanie, wiem,że macie córy, ale może z otoczenia waszego ktos ma chłopca w wieku naszych pociech, :tak: na urodziny małemu tak rodzinnie chciałabym kupić taki motorek na akumulatorek, tatus ma, i mały też by chciał, oglnie troche to kosztuje, ale jak każdy sie dołoży to będzie tak po 40-50 zł ( koszt to ok. 200 zł +- 60 ), czy to jest odpowiednia zabawka dla 3 latka, czy jest troszke za mały ???:rofl2:

Isunia, a dla Twojej córci najserdeczniejsze życzenia, bo chyba świeczki pora zdmuchnąć na torcie ???? radości, słoneczka, wielu wspaniałych przyjaciół i pociechy dla rodziców, wszystkiego naj, naj, naj ..........

jarzebinka-wiesz co to zalezy on dziecka ale mysle ze bedzie to fajny prezent idzie wiosna lato maly bedzie mial zajecie na polku;-)

na innym wątku też poprosiłam o radę i właśnie oglądałam zdjęcia na takim motorku, który ja oglądałam chłopca 3,5 letniego i opis,że jest zadowolony i wogóle oh i ah, :laugh2: więc już zapodałam temat rodzince,żeby nie kupywali żadnych prezentów tylko jak juz mają coś dawać to kaskę, bo zbieram na takie cudo :tak::-) jedynie mąż kręci nosem( ale tylko ze względów ograniczenia metrażowego, gdyż obecnie mamy tylko jeden pokój i małe dość autko aby to przewiećś na jakiś plac, gdzie mały mógłby sobie poszaleć) ale ja już coś wymyślę, najwyżej zrobie porządek w piwnicy, i garaż będzie jak znalazł, a przecież "za niedługo" będziemy mieli domek z podwórkiem i garażem, więc jaki problem............................. :tak::-D ;-)

Isunia, zbieram wszystkie opinie i za i przeciw :tak:;-) wczoraj poprostu mi się troszke nudziło i skakałam sobie po allegro i cos takiego znalazłam i teraz głosno się zastanawiam, ale,że to jest wielkie i zagraca, to jest własnie ten problem, ale jeszcze myślę i zobaczymy co wymyślę, dam znać jak by co ..... :tak::-D

a jak samopoczucie podwójnej mamusi :tak::-D

ja staranka ze wzgledów zdrowotnych, odkładam o miesiąc wyniki tomografii komp watroby są mało czytelne ( tzn. nic z nich nie wynika, lekarz twierdzi,że nic nie bedzie widac, ale 100 % po rezonansie) i muszę zrobic rezonans magnetyczny, a termin mam dopiero na 10 czerwca, więc , co sie odwlecze to nie ............................... :tak::-)

Hej kobietki,ja dopiero po świetach sie obudziłam:tak::-)
Jarzebinko,jesli chodzi o ten samochodzik to ja Ci powiem na własnym przykładzie.Mój mąz wpadł na taki pomysł żeby kupić naszemu Krystianowi taki samochodzik,no ale ze mnie sie to nie podobało to najpierw postanowilismy"sprawdzic" naszego syna w sytuacji blizszego spotkania z tym pojazdem.U nas akurat było łatwiej bo nasza znajoma kupiła takiego własnie małego kładzika swojemu synowi.No i jednak instynkt macierzyński mnie nie zawiódł. Pierwsze wrazenie było oki., tzn tylko wtedy jak kładzik stał nie właczony i nie jezdzil.Bo po uruchomieniu w cale sie Krystianowi nie podobało,powiedziała bym nawet ze sie bał.Tak wiec,Krystian dostał w prezencie przesliczny rowerek z daszkiem z raczka do prowadzenia z pasami bezpieczenstwa i na dodatek grajacy.A moze własnie taki rowerek byłby dobrym pomysłem?Pozdrawiam Was cieplutko!

Załączniki

• DSCN0390.JPG
    DSCN0390.JPG
    482,6 KB · Wyświetleń: 25
  • DSCN0396.JPG
    DSCN0396.JPG
    503,1 KB · Wyświetleń: 37
  • DSCN0446.JPG
    DSCN0446.JPG
    509,9 KB · Wyświetleń: 22
  • DSCN0399.JPG
    DSCN0399.JPG
    512,6 KB · Wyświetleń: 27
reklama
Krystian dostał w prezencie przesliczny rowerek z daszkiem z raczka do prowadzenia z pasami bezpieczenstwa i na dodatek grajacy.A moze własnie taki rowerek byłby dobrym pomysłem?

rowerek dostał na roczek , więc juz ma :tak::-D;-) ale podsunęłaś mi inny pomysł, przecież ja mam znajomych, którzy mają taki motorek, więc muszę się tylko umówić z nimi na spacerek i poprostu mojego małego też posadzić na ich motorku i zobaczę co i jak :-p bo ta zabawka za dużo kosztuje,żeby kupić i postawić w piwnicy :-p a tak sprawdzę mojego w akcji, albo i nie, bo jak nie będzie chciał, ale przynajmniej będę miała jasną sytucję :-p

a wogóle to chyba przyszła wiosna - jest słoneczko, robi się ciepełko :happy: życzę miłego dnia i pozdrawiam:rofl2:

Do góry