reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
dobrywieczor
Jarzebinka-dziekuje :)
isunia-oj wierz ze moze byc problek

Kupilam jej dzis Apetizer na poprawienie apetytu zobaczymy moze cos pomoze
Dzis zjadla tylko na sniadanie-pol kromki z nutella 4 lyzki leczo z ryzem i rogalika na wieczor
A najgorsze jest to ze jest na antybiotyku wiec musi jesc

a na nadchodzące świeta, juz dziś Wam śle życzenia : :tak::-)

Niech wielkanocne życzenia,
pełne nadziei i miłości
przyniosą sercu radość w te święta i w przyszłosci.
życzę:
Wielkanocy jak bajka i smacznego jajka,
tęczowych pisanek i dyngusa cały ranek,
słonca wiosennego i uśmiechu promiennego

życzy Kasia z rodzinką:-)

PS i jak najmniej problemów z maluszkami ;-)

Umyj jajka, upiecz babkę
Złap królika, kup sikawkę
Bo Wielkanoc już nadchodzi
Więc się bawić nie zaszkodzi
Lecz uważaj też na kaca
Bo we wtorek czeka praca
.

wszystkiego najlepszego marcóweczki:tak::tak::tak:

Isuniajestes wielka i mozesz mi napisac numer na priva ...fajnie by było czasem z kims znajomym porozmawiac kto siedzi tam dłuzej :tak::tak::tak:i ma sporo doświadczenia :-) moze jak masz gg to tez mi napisz :sorry:
Mam nadzieje ze internet bedziemy miec dość szybko wiec na bb napewno bede pisac ,

Nie wiem czy się jeszcze odezwe bo kompa sprzedajemy wiec jak by co to do usłyszenia:tak:odezwe sie napewno ......w koncu wszystko się na BB zaczeło .....:cool2:

witam prawie poświatecznie :-):tak: wróciliśmy od teściów, nie ma jak w domu, marzą mi sie juz świeta te własnym domku, abym nie musiała juz nigdzie jeździć, a szczególnie do teściów, :tak: tak na dzien czy dwa to jest do wytrzymania i przeżycia ale dłużej i na dni świateczne to chyba juz jest trudniej to przezyć :tak::-p mam nadzieję,że juz za rok to sie zmieni ;-):-)

miłego popołudnia i spokojnego wieczorku :rofl2:

reklama
Do góry