reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

u nas poszla w ruch dwukolowka z bocznymi kolami ... nawet fajnie sobie radzi choc juz "glebe" zaliczyla :-D:-D:-D:-D

to gratulacje :tak::tak:

fajnie jest jak można oglądać postępy dzieciaczków-najpierw pierwszy krok, potem samodzielne jedzenie a teraz jazda na rowerku, i pomyślec,że to nasze dziecko i troszkę w tym naszej zasługi, aż serce rośnie z dumy ( tak troszkę zadumy)
a moje maleństwo jest już u moich rodziców i faktycznie, teraz czuje że żyje- duże podwórko, piaskownica, hustawka i wiele innych atrakcji, teraz wiem,że jest szczęśliwy i ma wiele atrakcji, np. ognisko w sobotę, w środę jedzie na jakąś wycieczkę rowerową( w krzesełku) ale zawsze coś innego,:no::no: ale już nie mogę doczekać się spotkania, stwierdziłam,że takie wolne od dziecka to przydatna rzecz, ale można wytrzymać i odpocząć tylko przez 3-4 dni, a potem zaczyna się już tęsknota i odliczanie dni do spotkania ( jeszcze 4 dni)

reklama
PS. a może podpowiecie mi jak wkleić zdjęcia i ewentualnie, gdzie na forum znajdę o tym informację, bo coś mi jednak po mojemu nie wychodzi :no:

... zabawa na plaży była super i ten piasek i te baby z piasku...
my.php
[/URL][/img]
... a bajki w pochmurny dzień czy wieczorem też były super, szczególnie KRECIK...

...myślenie ma przyszłość?...

... i znowmu ciężko pracuję...

...i oto cały ja KACPEREK...

... w mini ZOO...

...ale jazda...

... ja i moja minka z językiem...

...chyba coś mi rośnie na plecach...

POZDROWIENIA Z WAKACJI śle Kacperek

czesc pisanie jedna reka nie bardzo mi idzie bo na drugiej trzymam Dominika 4 m a moja 1 córa śpi na szczęście ma 2latka i 5miesiecy.Jak wasze marcowe pociechy Maja ur.30 marzec 2005 .Wiec jak przechodzicie ten trudny okres "dwulatka"?
A moze ktos z was ma 2 dzieci w podobnym wieku dodam dominik ma 4 miesiace 4 maja skonczy.

Witam bardzo serdecznie na forum marcóweczek, bo mało nas tutaj :tak::tak:
mój Kacper jest z 31.03, a z tego co wiem wszystkie na chwile obecną mamy jedynaka tzn ja syna a noelia i isunia po córeczce, acha Oliwka ma 2 córy, marcówkę z 2005 i sierpniówkę tegoroczną - tak przedstawia się obecny skład marcowych dzieciaczków na tym forum, ewentualnie ktoś z doskoku :-D:-D

a jeżeli chodzi o "trudny " okres dwulatka, to chyba go mocno nie odczuwam, są to tylko jakieś chwilowe wachania charakteru, ale ogólnie nie zauważam róznicy i jest OK, może tylko czasem częciej chce do mamy, i tylko mama i mama :cool::cool:

teraz po dłuższej przerwie znowu wraca do żloba od 3 więc tutaj mogą być schody, bo nie wiem czy nie będzie musiał na nowo się aklimatyzować, ale zobaczymy, żlobka nie zmienia, ale zmienia grupę na starszą więc i będą nowe panie i inna sala, tymbardzie,że żłobek po remoncie, ale nie ma co panikować na zapas :-p:no::-p

MIŁEGO POPOŁUDNIA

reklama
Do góry