reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

reklama
karpaczsi9.jpg

laswkarpaczugc1.jpg

tu zdjęcie z muzeum zabawek i Emili ulubiony mis ,przynajmniej jakiś czas temu był:tak::-)

miuszatekdy0.jpg

ukadamdv4.jpg

DZIEKI ZA KOMPLEMENTA :-):-)

Różni sie bo to dość stare zdjęcie ,na nim ma coś koło półtora roczku a teraz juz ponad dwa ,mała panienka z niej jest

Piekna ta Szkocja ,nawet tak egzotycznie troszkę wygląda :tak::tak:

pytałaś ostatnio jak mi sie ukladaja sprawy z tesciami ,więc różnie nam to sie układa ,ale ogólnie nie moge narzekac ,tesciowa tylko czasami próbuje wprowadzac jakieś swoje zwyczaje w życie Emilki ,czego nieznosze ,i szybko gasze w zarodku ,pod tym względem cholera jestem.
pierwszya taka sprawa było że nie pozwalała Emilce grzebac w piachu bo piach brudny :szok::szok::szok:

potem chciała zeby Emilka po domu chodziła ,nie mogła by biegac:szok::szok:nie wiem jak inni wychowują ale ja jej tego zabraniac nigdy nie będe

kiedys szliśmy do lekarza i wytlumaczyłam Emilce jak i co ,a tesciowa powiedziała jej ze wcale nie idziemy ,:szok::szok::wściekła/y::wściekła/y:
o tym juz wam pisałam ,ale wtedy to a sie gotowałam:zawstydzona/y::wściekła/y::wściekła/y:

ALE NIE JEST OGÓLNIE ŹLE ,INNI MAJA NAPEWNO GORZEJ

reklama
Witajcie,tu marcowa mama z corcia Patrycja,a dokladnie przyszla na swiat 11 marca o 11.15.Oj,co to byl za dzien!!!!!!!!!:-)

Do góry