reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

gdzie marcowe mamy i ich dzieciaczki??????

Moje drogie, SUPER te wasze dzieciaczki. Jak znajdę chwilkę to pobawię się i spróbuję wkleić fotkę mojej niuni...
Rodziłam 16 marca. Dziś (10 lipiec) zauważyłam, że na dole wyrzyna się pierwszy ząbek !!!
A jak tam u was z ząbkowaniem? Coś już ruszyło? Jak sobie z tym radzić?

reklama
Klusia no to gratulacje! Jak sobie radzić z ząbkowaniem nie mam pojęcia, ale z chęcią przeczytam opinie forumowiczek tak "na zaś".
No i gratulację dla antonia.antoś. Super ta Twoja córunia!!! Pultynki ma jak moja Laura. Niech się chowa na pociechę Mamusi!

Cześć,
Dominika miała się urodzić w kwietniu, ale zdecydowała się zrobić mamie prezent Wielkanocny :D. Była Malutka - 2560 gram i 48 centymetrów, ale nadrabia. W zeszły poniedziałek ważyła już 5 kg...
Pozdrawiamy Wszystkie Mamy :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Alicyjka gratulacje!, to kiedy dokładnie urodziłaś? My święta spędziłyśmy w domku i we wtorek do szpitala. We środę rano już miałam córkę!

Własciwie to ja niepochwaliłam sie kiedy urodziłam ;) a wiec 20 marca z waga 4020 i 61cm i od razu było widac ze to chłop!!!! To zabkowanie juz mnie sprowadza na ziemie ;) Mały sie slini. gryzie wszystko co popadnie a w szczegolnosci swoje rzeczyJak go rozbieram a mam przygotowane ciuszki zawsze sie wygnie przekreci i złapie!!!! Taki madrala z niego! a ostatnio to tez terrorysta. Beczy jak mnie tylko gdzies usłyszy a mnie nie widzi albo jak go nie klade do łóżeczka tylko tata - pełna histeria!!! Ale jest przy tym kochanym dziodziolem :)

Kati pisze:
Alicyjka gratulacje!, to kiedy dokładnie urodziłaś? My święta spędziłyśmy w domku i we wtorek do szpitala. We środę rano już miałam córkę!
Kati dziękuję. :D A Domi urodziła sie w Lany Poniedziałek o 3:55. O północy pojechałam do szpitala bo źle się poczułam a o 4 było po wszystkim... :)

Naprawdę zazdroszczę wszystkim dziewczynom tak szybkich porodów. Ja męczyłam się przez całą noc, tzn. tak od godz. 20 do samego rana, bo Laura urodziła się o 6.15. Przy okazji miałam podane chyba wszystkie dostępne środki na rozwarcie jakie znajdują się na wyposażeniu oddziału, ze 4 x No-Spę w pupę, czopki Scopolan też chyba ze 4, jakiś narkotyk, rozmaite kroplówki i podrapałam do tego lekarza. Masakra, ale warto było. Teraz chcę odczekać ze 4 lata i następne...
Pozdrawiamy marcowe dzieciaczki i ich Mamusie! Goska29 - kawał "chłopa" - gratulujemy!

img0009resize1rq.jpg

Pewnie ze kawał chłopa !
Dzisiaj wybrałam sie na zakupy z małym, cora została na ogrodzie i szalała w basenie ktory wczoraj kupilismy jej.Nawet nie chciała jechac ze mna . Moze i dobrze. Ja sie gotowałam.Autko mamy czarne, przewiewu nie mozna zrobic bo mały bez czapeczki a klimatyzacja tez nie dobre urzadzenie bo kicham zawsze jak szalona po nie. Wiec sie gotowałam nawet stopy miałam spocone!!! A mały szalał tak mu sie podobało. Dorwałam sklep z przecenami wybieram sobie cuchy w pewnym momencie patrze a mój mały z fotelika nogami zaczepia sukienki które wisiały na dolnym wieszaku tak sie krecił wiercił az ich nie dotknal. Koniec z konciem był taki ze stopy miał na ziemi i cały byl szczesliwy ze mu sie udało!!! Teraz juz go zapinam bo bede go szukac pod wieszakami ;)

hej kobiałki
goska niezła historyja z tymi kieckami ;D ;D ;D
porod miałam cc bo kacper poprzecznie sie ulozył ale i tak zdazyłam zapoznac sie ze skurczami. wiem jak smakuja :p :p :p
chłopcy przyszli na swiat 23 marca wiec swieta tez były w szpitalu

stosujecie juz jakies mazidła na ząbkowanie???

reklama
Nic jeszcze nie stosuję, chociaż to grzebanie w buzi zapowiada chyba jakieś ząbki. Poczekamy jeszcze troszkę.

Do góry