reklama
witajcie kobietki!!
Ale słodkie te dzieciaczki!!
a te dwa małe skarbi ziu_ty są cudowne!! Jakie najedzone!! :laugh:
Sliczne bobaski. Jakieś takie duże.
Moja Marta strasznie źle znosi te upały. Wczoraj to biedne maleństwo bardzo się męczyło.
Pozdrowionka
Ale słodkie te dzieciaczki!!
a te dwa małe skarbi ziu_ty są cudowne!! Jakie najedzone!! :laugh:
Sliczne bobaski. Jakieś takie duże.
Moja Marta strasznie źle znosi te upały. Wczoraj to biedne maleństwo bardzo się męczyło.
Pozdrowionka
kolorowa_kredka
Fan(ka)
hej dziewczyny!
ja jestem lipcóweczką ale mam siostrzeńca z marca więc się nim pochwalę
tytus urodził sie 31 marca 05. 4300 ważył i 59 mierzył
a to ze swoim bratem benjaminem (02.12.02r 4200 i 64)
pozdrawiam
ja jestem lipcóweczką ale mam siostrzeńca z marca więc się nim pochwalę
tytus urodził sie 31 marca 05. 4300 ważył i 59 mierzył
a to ze swoim bratem benjaminem (02.12.02r 4200 i 64)
pozdrawiam
goska29
Fanka BB :)
Znalazłam chwile czasu ten tydzien byl strasznie zabiegany. Ostatnio stale brakuje mi czasu na cokolwiek niedługo nie bede miala czasu sie wykapac. Dzis niedziela niby spokojniej ale od 13,00 mamy juz gosci a na 16,30 idziemy w gosci Nie wiem gdzie rece włozyc . Wczoraj egzamin do szkoły potem znowu bedzilismy w gosci i tak na okraglo.... Malenstwo rosnie ma 6600 i 70 cm.Gada jak najety i jest przecudowny i przesliczny. Chyba mu niedługo zabki wyjda bo slini sie ze trzeba mu niedługo bedzie wiadero podstawiac Łapki wpycha cale do buzki i znalazły sie mu plasniawki
Witamy marcowe dzidziusie! Jak tam Wasze pociechy? Byłyśmy wczoraj na spóźnionym troszeczkę szczepieniu i już wiem ile moje dziecko waży: 6,5 kg i ma tak mniej więcej 65 cm. Nie wiem czy to dużo, czy mało. Napiszcie jak wygląda to u Was. Zamieszczam kilka ostatnich fotek:
...tak sobie leżę...
...z ukochanym Tatusiem...
...a tak sobie piję jak uda mi się przytrzymać butlę - rzadko bo rzadko, ale to zawsze jakiś sukces!
...a to, co najlepsze to ma tylko mama...mniaaamuśne
...a tu na spacerku
i to, co najbardziej lubią tygrysy, czyli odpoczywam
...tak sobie leżę...
...z ukochanym Tatusiem...
...a tak sobie piję jak uda mi się przytrzymać butlę - rzadko bo rzadko, ale to zawsze jakiś sukces!
...a to, co najlepsze to ma tylko mama...mniaaamuśne
...a tu na spacerku
i to, co najbardziej lubią tygrysy, czyli odpoczywam
Hej dziewczyne!
mam ogromną proźbe!
chciałabym się dowiedzieć jak się można dostać z chorym dzieckiem do Centrum Zdrowia DZiecka do Warszawy?
Jak ktoś wie to proszę o pomoc!
ja nie wiem czy trzebać mieć jakieś skierowanie czy coś innego aby jeździć tam z dzieckiem, leczyć je a przedewszystkim zrobić badania!
Z gory bardzo dziękuje!
Pozdrowienia.pa
mam ogromną proźbe!
chciałabym się dowiedzieć jak się można dostać z chorym dzieckiem do Centrum Zdrowia DZiecka do Warszawy?
Jak ktoś wie to proszę o pomoc!
ja nie wiem czy trzebać mieć jakieś skierowanie czy coś innego aby jeździć tam z dzieckiem, leczyć je a przedewszystkim zrobić badania!
Z gory bardzo dziękuje!
Pozdrowienia.pa
reklama
ania.antoś
Zaangażowana w BB
nikola urodziła się 2 marca o 0:15 w Szpitalu wojewódzkim we Wrocławiu miala 3 kg i 51 cm.