reklama
goska29
Fanka BB :)
My owszem planujemy wakacje ale jakies góry. Morze odpada z takim maluchem. Jeszcze sie nie rozgladałam-jednak cos taniego szukac bedziemy i fajnego.
Super kryszyna ma czuprynke - mój prawie wszystko wyrarł.
To była minka po kapieli - chyba chciał pluskac sie dalej
Super kryszyna ma czuprynke - mój prawie wszystko wyrarł.
To była minka po kapieli - chyba chciał pluskac sie dalej
Cześć!
A my jesteśmy tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2575.0.html
Z mojej córci robi się poważna kobita - i wzrostem i wagowo. Rozpoczął się etap ślinienia się i łapania zabawek - to co lekkie zaraz wędruje do buzi. Poza tym jest dla mnie najcudowniejszą istotką na świecie, grzeczną i pogodną. I oby tak dalej. We wtorek mamy szczepienie, więc będę wiedziała ile Laura waży dokładnie, bo w. urodzeniowa to 3400, 4 tygodniowa - 4500, a 7 tygodniowa - 5270 - tylko i wyłącznie na cycuniu.
Ziu ta - Twoje bliźniaki są fantastic - bombastic! Nie wiem jak Ty dajesz radę?!
Przystojniak Gosia z Twojego synusia, a i z Martusi Domci super laska!
Pozdrawiamy resztę marcowych maluchów i dla nich wszystkich tysiące buziaczków!
A my jesteśmy tutaj: https://www.babyboom.pl/forum/index.php/topic,2575.0.html
Z mojej córci robi się poważna kobita - i wzrostem i wagowo. Rozpoczął się etap ślinienia się i łapania zabawek - to co lekkie zaraz wędruje do buzi. Poza tym jest dla mnie najcudowniejszą istotką na świecie, grzeczną i pogodną. I oby tak dalej. We wtorek mamy szczepienie, więc będę wiedziała ile Laura waży dokładnie, bo w. urodzeniowa to 3400, 4 tygodniowa - 4500, a 7 tygodniowa - 5270 - tylko i wyłącznie na cycuniu.
Ziu ta - Twoje bliźniaki są fantastic - bombastic! Nie wiem jak Ty dajesz radę?!
Przystojniak Gosia z Twojego synusia, a i z Martusi Domci super laska!
Pozdrawiamy resztę marcowych maluchów i dla nich wszystkich tysiące buziaczków!
reklama
Ziu_ta
Fanka BB :)
hej kobiałki!
Marta grzechu warta ;D, Kati extra laska z Laury a Gośki mały nieźle salutuje ;D ;D ;D
mówicie ze na tym malutkim zdjeciu widac różnice???? to zobaczcie teraz, filip przytył przez m-c 2 kilosy i o tyle jest cięższy od braciszka. Kacperek do tej pory mało je i dużo ulewa.
Marta grzechu warta ;D, Kati extra laska z Laury a Gośki mały nieźle salutuje ;D ;D ;D
mówicie ze na tym malutkim zdjeciu widac różnice???? to zobaczcie teraz, filip przytył przez m-c 2 kilosy i o tyle jest cięższy od braciszka. Kacperek do tej pory mało je i dużo ulewa.