reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Garkuchnia

Ewelina, zrób zrób :)

A jak masz słodkie jabłka to juz ich nie posypuj cukrem, no chyba, że lubicie bardzo słodko :). Ta przyprawa do szarlotki tez jest z cukrem.

Jak znajde zdjęcia w starym komputerze to dorzuce do przepisu :). Kiedys mialam manię fotografowania tego co upichciłam :).

Znalazlam:

Załączniki

• Resize of PICT0030.JPG
    Resize of PICT0030.JPG
    83,1 KB · Wyświetleń: 16
Ostatnia edycja:
reklama
stwierdziłam, że mam jabłka, podstawowy składnik szarlotki, więc ją zrobię, a okazało się, że nie mam czego innego, równie ważnego, blaszki do pieczenia:baffled::baffled::baffled:, bo ja jeszcze nigdy niczego nie piekłam w swoim domku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Tak grzebię w starych kulinarnych fotach i postanowiłam wkleić efekty mojej , historycznej już, weny.

W kolejności: spaghetti, tortille, nadizewana papryka, swojski smalec i bułki razowe, spaghetti z pesto własnej produkcji.

Załączniki

• Resize of PICT0107.JPG
    Resize of PICT0107.JPG
    63 KB · Wyświetleń: 28
  • Resize of PICT0047.JPG
    Resize of PICT0047.JPG
    69,5 KB · Wyświetleń: 27
  • Resize of PICT0017.JPG
    Resize of PICT0017.JPG
    90,4 KB · Wyświetleń: 20
  • Resize of PICT0031.JPG
    Resize of PICT0031.JPG