reklama
aneczka81
Fanka BB :)
Starsza siostra pierwszy raz widzi Martunię.
PS Teraz będę już tylko dalej... obecnie jestem w Pile u moich rodziców, a za 2 tygodnie lecimy do Cork w Irlandii. Na stałe. W Czeladzi mam rodzinę od strony męża, a znajomych też w Sosnowcu, Będzinie, Dąbrowie, Katowicach itd
aneczka81
Przesliczne te nowe zdjecia Emilki
Aneczka tez masz slicznego baczka:-)i widze ze jestes obecnie w Pilehmm...ciekawe czy w tej kolo Poznania...bo ja wlasnie w tej mieszkam
wiem, że 100km od Księstwa Pilskiego (narazie bez dostępu do morza) leży jakiś Poznań czy to ta Piła???
aneczka81
siostrzyczki
aneczka81
Siostra na początku czuła się troszkę 'zagrożona' (nie spuszczała mnie z oczu, przerażało mnie to, bo była wcześniej bardzo samodzielną i niezależną 'prawiedwulatką'). Z czasem było coraz lepiej. Poświęcaliśmy jej dużo uwagi, bardzo dużo....
Teraz wiem, że mogę je bez obaw razem zostawić i wiem, że Julka Marcie oczu nie wydłubie (w drugą stronę takiej pewności już nie mam)
Teraz wiem, że mogę je bez obaw razem zostawić i wiem, że Julka Marcie oczu nie wydłubie (w drugą stronę takiej pewności już nie mam)
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
hej kochan emamuski, jak macie chwilke to zaglosujcie ;-) bede wdzieczna bardzo ;-) pozdrawiam - mama styczniowa ;-)
uFOTO.pl - konkurs
uFOTO.pl - konkurs
bogda
Mamusia Lutowo-Marcowa
reklama
Miśka 5
Mamy lutowe'07