reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Obraz%20534.jpg

Starsza siostra pierwszy raz widzi Martunię.

PS Teraz będę już tylko dalej... obecnie jestem w Pile u moich rodziców, a za 2 tygodnie lecimy do Cork w Irlandii. Na stałe. W Czeladzi mam rodzinę od strony męża, a znajomych też w Sosnowcu, Będzinie, Dąbrowie, Katowicach itd

Przesliczne te nowe zdjecia Emilki:tak:
Aneczka tez masz slicznego baczka:-)i widze ze jestes obecnie w Pile:confused:hmm...ciekawe czy w tej kolo Poznania...bo ja wlasnie w tej mieszkam:tak:

Siostra na początku czuła się troszkę 'zagrożona' (nie spuszczała mnie z oczu, przerażało mnie to, bo była wcześniej bardzo samodzielną i niezależną 'prawiedwulatką'). Z czasem było coraz lepiej. Poświęcaliśmy jej dużo uwagi, bardzo dużo....
Teraz wiem, że mogę je bez obaw razem zostawić i wiem, że Julka Marcie oczu nie wydłubie (w drugą stronę takiej pewności już nie mam)

reklama
Do góry