reklama
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Ładnie Miska i widze ze juz zdazyłas sie opalić widze po dekoldzie :-)
A ja tez wybieram sie we wtorek do fryzjera bo juz mam spory odrost, robie sobie tak na zmiane raz blond raz taki melanż, brąz, ale zawsze z blondem
A ja tez wybieram sie we wtorek do fryzjera bo juz mam spory odrost, robie sobie tak na zmiane raz blond raz taki melanż, brąz, ale zawsze z blondem
Oliwieczka
Mamy lutowe'07 Wdrożona(y)
Joasiek ta twoja Milenka ma juz niezłą czuprynkę :-) i tak a ładną sukieneczke
agusia9915
Matka wariatka
moim zdaniem rewelka
a mała jaka do ciebie podobna:-)
My też zrobiliśmy sobie dziś wypad za miasto. Dopiero dzisiaj odkryłam, że można odpiąć z tyłu i ustawić tak budę w naszyn wózku, że może służyć jako daszek chroniący przed słoncem, jednocześnie nie robiąc sauny z wnętrza budy A ja już zamówiłam parasolkę Trudno, skoro już ją zamówiłam, to będę korzystać, ale wcale nie musiałam jej kupować
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
Imageshack coś nawala i nie widze wogóle zdjęć.. Buuuu... :---( Widzę tylko fotki Kasid, bo są z fotosika
Byłyśmy z Milenką ostatnie cztery dni na działce 30km od Krakowa, było super, pogoda w sam raz, w czasie największego upału mała leżała w cieniu w samej pieluszce
Kasiad: Oliwka już siedzi???????
Byłyśmy z Milenką ostatnie cztery dni na działce 30km od Krakowa, było super, pogoda w sam raz, w czasie największego upału mała leżała w cieniu w samej pieluszce
Kasiad: Oliwka już siedzi???????
reklama
Joasiek, staram się jej za bardzo nie pozwalać, ale ona nie chce się w ogóle opierać jak siedzi na kolnach, tylko ciągnie ciało do przodu. Oczywiście sama się na siedziąco nie utrzyma, ale podtrzymywana całkiem dobrze się trzyma w pozycji siedzącej. Nie ma już takiego wiotkiego kręgosłupa. Jak usadowię ją na łóżku opartą na poduchach w pozycji półleżącej i znudzi jej się tak leżeć to też albo sama dżwiga ciało do przodu do siadu i leci na bok, albo robi "mostek" i ssuwa się z poduchy całkowicie. W każdym razie nie można jej już nigdzie zostawić samej oprócz podłogi i łóżeczka.
A co do programów obsługujących hosting zdjęć to ostatnio korzystam tylko z Fotosika, bo w nim zdjęcia ładują mi się całkiem bezproblemowo.
A co do programów obsługujących hosting zdjęć to ostatnio korzystam tylko z Fotosika, bo w nim zdjęcia ładują mi się całkiem bezproblemowo.