reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

reklama
Ładny kolorek i super fryzurka.Mam za delikatne wlosy,zeby sobie tak ładnie rozjasnic:confused:.

Ładnie Miska i widze ze juz zdazyłas sie opalić :tak: widze po dekoldzie :-)
A ja tez wybieram sie we wtorek do fryzjera bo juz mam spory odrost, robie sobie tak na zmiane raz blond raz taki melanż, brąz, ale zawsze z blondem :)

My też zrobiliśmy sobie dziś wypad za miasto. Dopiero dzisiaj odkryłam, że można odpiąć z tyłu i ustawić tak budę w naszyn wózku, że może służyć jako daszek chroniący przed słoncem, jednocześnie nie robiąc sauny z wnętrza budy :nerd: A ja już zamówiłam parasolkę :dry: Trudno, skoro już ją zamówiłam, to będę korzystać, ale wcale nie musiałam jej kupować :baffled:

A my dziś nad rzeczką:-)
Tu Staś z mamą:

A tu z tatą:

Nawet pomoczył stópki;-)

A tu u dziadków w domu:

oj zazdroszcze wam tych weekendowych wypadow poza miasto taka piekne pogoda byla a ja niestety ten weekend spedzilam na uczelni :no:niestety sesja wielkimi krokami sie zbliza:baffled:

Imageshack coś nawala i nie widze wogóle zdjęć.. Buuuu... :-:)-:)-( Widzę tylko fotki Kasid, bo są z fotosika :dry:
Byłyśmy z Milenką ostatnie cztery dni na działce 30km od Krakowa, było super, pogoda w sam raz, w czasie największego upału mała leżała w cieniu w samej pieluszce :tak:

10.jpg

11.jpg

12.jpg

13.jpg

17.jpg

Kasiad: Oliwka już siedzi???????

reklama
Joasiek, staram się jej za bardzo nie pozwalać, ale ona nie chce się w ogóle opierać jak siedzi na kolnach, tylko ciągnie ciało do przodu. Oczywiście sama się na siedziąco nie utrzyma, ale podtrzymywana całkiem dobrze się trzyma w pozycji siedzącej. Nie ma już takiego wiotkiego kręgosłupa. Jak usadowię ją na łóżku opartą na poduchach w pozycji półleżącej i znudzi jej się tak leżeć to też albo sama dżwiga ciało do przodu do siadu i leci na bok, albo robi "mostek" i ssuwa się z poduchy całkowicie. W każdym razie nie można jej już nigdzie zostawić samej oprócz podłogi i łóżeczka.
A co do programów obsługujących hosting zdjęć to ostatnio korzystam tylko z Fotosika, bo w nim zdjęcia ładują mi się całkiem bezproblemowo.

Do góry