reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Oj widze ze tu jeszcze dzisiaj nikogo nie było, weekendy poza domem :-)
My tez siedzielismy cały dzień na ogródku, potem przeslismy sie nad wode (niedaleko naszego domku) nasza Zosia spała cała noc tak jak u Ciebie Joasiek. Zosia uwielbia sie huśtać na takiej podobnej huśtawce jak Wy macie :-D

reklama
Zdjecia Jenni moze niepierwszej swiezosci bo z przed paru dni:tak:

A to moja siostra ktora przyjechala w odwiedziny i widzi po raz pierwszy Jenni:tak:

A tu Jenni wcina piastki:tak:

Ja dopiero zaskoczylam ze zdjecia nie sa obrucone:baffled: ale niechce mi sie juz ich okrecac (len jestem):tak::zawstydzona/y:

dzięki ol:-)To Tomasz się bawił aparatem i takie ładne zdjęcie mu wyszło:-)
Kasiad, ale Ci zazdroszczę tej podróży nad morze!!!Ja morze uwielbiam i jedyne miejsce gdzie mogłabym sie przeprowadzić to właśnie tam- miasto mi w sumie obojętne:-)A te trojaczki to faktycznie jak nie trojaczki- dziewuszka jest bardzo malutka...
Wszystkie dzieci piękne!!!I w końcu zobaczyliśmy drugą lutową Milenkę- sliczna:-):tak:

wszystkie dzieciaczki sa juz takie duze :tak: a dopiero co czekalysmy ze zniecierpliwieniem na nasze porody :tak:

A tu najnowsze zdjecia Makrelki:

Obraz%20478.jpg

Cześć, przedstawiam Wam moją 'Walentynę': Marta - urodzona 14 lutego 2007 o godz 14.55

Obraz%20501.jpg

Tak wyglądała następnego dnia.

Obraz%20738.jpg

Tak mając 1,5 miesiąca:)

DSC06159.JPG

Tak wygląda teraz.

reklama
Wszystkie maluszki są prześliczne:)
Hmmm... ciekawe dlaczego imię tak bardzo się Tobie podoba Martula, co?

PS Jeszcze miesiąc temu mieszkałam w Czeladzi koło Sosnowca, a moje dwie gwiazdy urodzone na Ligocie w Katowicach:)

Do góry