reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

A to zdjęcia z rana:

Oliwka bawi się stojakiem na brzuszku:

a tu gadoli do kręcących się miśków na karuzeli:

reklama
Dzieciaczki są słodziutkie
Kasiad Oliwka super bawi sie na brzusiu, do tego siedzi prawie jak dorosła osóbka, mój Fili też preferuje siedzenie bez oparcia :no::baffled:

Joasiek
Milenka z uśmiechem na twarzy leży na brzuszku!!! Ja nie doczekam sie chyba od mojego dzieia takiej reakcji na tą pozycję :no::wściekła/y: No i ta grzyweczka na bok - rewelacja:-D

Patch Staś chyba będzie pływakiem, juz nózie moczy w rzeczce :-D:laugh2:

Gosia_k23 Emilka to taka mała podrywaczka,spojrzenie zadziorne, uuuu!!! tatuś będzie musiał pilnować:laugh2::laugh2:

Joasiek Milenka z uśmiechem na twarzy leży na brzuszku!!! Ja nie doczekam sie chyba od mojego dzieia takiej reakcji na tą pozycję :no::wściekła/y: No i ta grzyweczka na bok - rewelacja:-D

Apropos grzyweczki na bok. Ja za każdym razem zaczesuję Oliwce te jej mizerne włoski na bok, a mój małżonek tego nie znosi. Jak bierze małą na ręce, to likwiduje jej to zaczesanie na bok mówiąc do małej pieszczotliwym głosem:
- A kto Cię znów zrobił na faszystę? :szok::-D

A to Filip:

...już trenuje, żebym był tak dobry jak tata

wieczorkiem z mamusią sobie latam

nie wyspałem sie jeszcze...ojej

z mamusia podziwiam zachód słońca :-)

A ja cały czas nie widzę fotek z Imageshack, tylko niektóre :-( Wy też tak macie????:no::wściekła/y:

Kasiad: mój Jacek też twierdzi że czeszę małą "na hitlerka" hjehje... o co im chodzi??? :-p

Gosia_k23: ja też wczoraj kupiłam spineczkę, mała nawet nie protestuje jak jej zakładam :tak:

25.jpg

No proszę, Joasiek, włosy Milenki ujarzmione spinką :-D Ładnie, chyba też kupię mojej małej spineczkę, tak mi się podobają we włosach dziewczynek, ale obawiam się, że Oliwce nie będzie do czego przypiąć tej spineczki :laugh2:

reklama
Joasiek,a gdzie irokez Milenki:szok::szok::szok::wściekła/y::-D.Słodkie te Wasze panienki ze spineczkami:-):tak:.
Mi sie zdjecia tez nie powiekszaja z imaheshacka:no:.

Do góry