reklama
karolina77
mamy lutowe'07 Zadomowiona(y)
Kasiad, fajna ta twoja Oliwka. a jaka silna!!!:-):-):-)
mysia23
mama dwójeczki
Dzieciaczki są słodziutkie
Kasiad Oliwka super bawi sie na brzusiu, do tego siedzi prawie jak dorosła osóbka, mój Fili też preferuje siedzenie bez oparcia
Joasiek Milenka z uśmiechem na twarzy leży na brzuszku!!! Ja nie doczekam sie chyba od mojego dzieia takiej reakcji na tą pozycję No i ta grzyweczka na bok - rewelacja
Patch Staś chyba będzie pływakiem, juz nózie moczy w rzeczce
Gosia_k23 Emilka to taka mała podrywaczka,spojrzenie zadziorne, uuuu!!! tatuś będzie musiał pilnować
Kasiad Oliwka super bawi sie na brzusiu, do tego siedzi prawie jak dorosła osóbka, mój Fili też preferuje siedzenie bez oparcia
Joasiek Milenka z uśmiechem na twarzy leży na brzuszku!!! Ja nie doczekam sie chyba od mojego dzieia takiej reakcji na tą pozycję No i ta grzyweczka na bok - rewelacja
Patch Staś chyba będzie pływakiem, juz nózie moczy w rzeczce
Gosia_k23 Emilka to taka mała podrywaczka,spojrzenie zadziorne, uuuu!!! tatuś będzie musiał pilnować
Apropos grzyweczki na bok. Ja za każdym razem zaczesuję Oliwce te jej mizerne włoski na bok, a mój małżonek tego nie znosi. Jak bierze małą na ręce, to likwiduje jej to zaczesanie na bok mówiąc do małej pieszczotliwym głosem:
- A kto Cię znów zrobił na faszystę?
Joasiek
Mamy lutowe'07 Fan(ka)
A ja cały czas nie widzę fotek z Imageshack, tylko niektóre :-( Wy też tak macie????
Kasiad: mój Jacek też twierdzi że czeszę małą "na hitlerka" hjehje... o co im chodzi???
Gosia_k23: ja też wczoraj kupiłam spineczkę, mała nawet nie protestuje jak jej zakładam
Kasiad: mój Jacek też twierdzi że czeszę małą "na hitlerka" hjehje... o co im chodzi???
Gosia_k23: ja też wczoraj kupiłam spineczkę, mała nawet nie protestuje jak jej zakładam
No proszę, Joasiek, włosy Milenki ujarzmione spinką Ładnie, chyba też kupię mojej małej spineczkę, tak mi się podobają we włosach dziewczynek, ale obawiam się, że Oliwce nie będzie do czego przypiąć tej spineczki
reklama