reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Zdjec Naszych Pociech

Super są dzidziusie z lutego!!! A jakie już duże!! A jakie słodkie minki robią :-)
Joasiek ta kostka super, al cena nie za bardzo :no:
Kasiad Oliwka naprawdę jest pogodnym dzieckiem...

reklama
rozalka, sliczne to zdjecie z misiami:tak::-D
karola, Twoj Szymciu tez cudnie wyglada na tych fotkach.
Sliczne dzieciatka poprostu:laugh2::laugh2:

Martula, to zdjęcie w kapeluszu powinnaś wysłać na jakiś konkurs. Piękne!
Wszystkie dzieciaczki jak zwykle śliczne:-)

Już się pewnie powtarzam, ale wszystkie lutowe dzieciaczki są urocze :tak:

A wczoraj byliśmy w Sopocie u mojej kuzynki i strzeliliśmy trochę fotek:

Oliwka

ja z Oliwką

spacer ulicami Sopotu - ja z wózkiem, po lewej Patryk, po prawej moja mamuśka

na tym zdjęciu karmię Oliwkę, obok po lewj stronie Patryk, a po prawej moja mamuśka i mój małżonek

a na końcu 10 miesięczne trojaczki mojej kuzynki, chłopcy są wielkości Oliwki a dziewczynka duż dużo mniejsza

Faktycznie dziewczynka widocznie mniejsza...A chłopcy maja moj fotelik Maxi Cosi:-D.Kolory bynajmniej identyczne:tak:

O! W końcu mogę zobaczyć imienniczkę mojej córci :-) Śliczna dziewczynka! :tak:

Wszystkie dziewuszki lutowe są takie słodkie, że nie mogę się zdecydować która najbardziej!
Oczywiście po mojej hihihi.. bo wiadomo, że dla każdej mamusi jej własne dziecko jest najpiękniejsze na świecie :-D

reklama
Cały dzionek dzisiaj spędziliśmy na działeczce :-) Dzieciątko się wyleżało i wyspało na świezym powietrzu, dzięki temu wieczorem nam pięknie zasnęło i obyło się bez grama płaczu :tak::happy:

Do góry