reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

to nie duzo ja 72.8 ;) zobaczymy czy cos przytylam dzisiaj ;))! :) a najlepsze ze jak po porodzie z luska wazylam 78 kg odchudzilam sie do 58 i pozniej efekt jojo i zaszlam w ciaze 72.8 ha?
widocznie bozia mnie skarala i chciala zebym wazyla z wojtusiem tyle na poczatku co z lusia ;(

reklama
Wiesz to wszystko zależy od budowy człowieka i przemiany materii :)
blue, kiedy wrzucisz swoje zdjątko brzuszka? Bo chyba nie ma Cie tu w galerii?

to nie duzo ja 72.8 ;) zobaczymy czy cos przytylam dzisiaj ;))! :) a najlepsze ze jak po porodzie z luska wazylam 78 kg odchudzilam sie do 58 i pozniej efekt jojo i zaszlam w ciaze 72.8 ha?
widocznie bozia mnie skarala i chciala zebym wazyla z wojtusiem tyle na poczatku co z lusia ;(

Kaha, serio? a ile masz wzrostu, bo 66 przy 160 to inaczej niż przy 175 (ale Cię wymęczymy z wymiarami ;)

ja chyba zrobię sobie nową fotkę, żeby zobaczyć, czy coś urosło...

Dzisiaj moze ja dostane sesje od mojego R wrzuce Kropcia a ja na wyjsciu 73 przytylam na 74 a teraz we wtorek badanie i 72 ale karmię się karmię

Ja się muszę dziś zważyć. Waga wyjściowa 45, teraz przewiduję 52. Gin się za głowę złapał że przez 4 tyg. przytyłam 4 kg.
Z Olką waga przed 45 w 9mies. 68kg ale po pół roku już było 45. Żeby poszło tak samo teraz bo ja już czuję te 7 kg

moj brzuszek jest tu wstawiony 11.07 w galeri prosze poszukac teraz jest taki sam nie widze róznicy wiec nie bd wstawaic narazie ;))bo jak mnie wybilo taki narazie jest taka moja uroda:)

reklama
Kaha to ja podobnie jak ty mam 172cm ostatnio jak sie wazylam to 66kg . Ale jak patrze na Twoje zdjecie to wygladasz jakbys miala nie wiecej niz 50 pare kg. Mi to wszystko w biodra i uda idzie. Moja waga po ciazy z Dawidem to 60kg i tak mi sie ta waga utrzymywala juz dluzszy czas ale przed samym zajsciem w ciaze to przytylo mi sie do 62 i z taka waga wystartowalam. Najlepiej sie czulam jak wazylam 58kg.

Do góry