reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Anisen - ja wogole nie place tzn. Place ubezpieczenie 150€ ale moge latac po calych Niemczech do kazdego gabinetu kliniki wejsc za darmo np. Badania, dentysta, kolonoskopia czy gastroskopia w klinice bezplatnie była. Nie jest to tanie ale tylko do wrzesnia i przejde na ubezpieczenie meza i nic sie nie zmienia dalej latam wszedzie za darmo bo mąż juz płaci z podatku.

Anisen no siusior jak się patrzy...nawet ja laik widzę:):):)

U mnie za usg 3d płaci sie 250zł..wizyta trwa godzine....chcemy isc gdzies we wrzesniu:)

Dziewczyny strasznie dużo płacicie za USG. A mówią, że we wrocku jest drogo:p Fakt, faktem jak dzwoniłam gdzieś indziej, to jak chce się przyjść tak o na 3/4 D a nie chodzi się do tego lekarza to od 180 zł kosztuje a zwykłe 90.

Anisen noo!! Prawdziwy mały mężczyzna!! :-D Fantastyczne fotki!!

U mojej prywatnej ginki jest tak samo jak u Pustiszi. Płace tylko za zdjęcia jeśli chce a za oglądanie w 3D nie :-)

Kaha
o u mnie w Białymstoku tak samo. Ja płaciłam 180zł za 3D ze zdjęciami a za zwykłe 80zł...

No to dużo. Ja za każdą wizytę 150. Z każdą mam zdjęcie i podgląd. A na 3/4D jak byłam też dostałam zdjęcia chyba z 8 i też płaciłam 150. Ciekawe ile zapłacę jak płytę będę chciała.

Anisen, przepiękny synek, no i z dziewczynką go pomylić nie można hehe ;)

my nie robimy teraz usg 3d, już mamy 2 zdjęcia za darmo i nie będę ponad 200zł wydawać. z Natem poszłam i żałowałam, bo on wstydliwy i buźki pokazać nie chciał

reklama
Do góry