reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Czikusia Gratulacje jeszcze raz! Wspaniale wyglądałaś - jak jakaś diwa czy księżniczka po prostu.
Na zdjęciach z przodu nic a nic nie widać że dzidzia już w drodze.
Super że Wam się wszystko udało.

Jak ja brałam ślub to zaraz po ceremonii czym bliżej do wyjścia tym bardziej lało; a że nie przewidziałam deszczu na początku sierpnia to mam śmieszne zdjęcia pod zwykłym niebieskim parasolem :)

Fifka sliczny okraglutki brzuszek,
Pustiszi, Twoj synek jest słodziutki, swietne sa zdjecia, widac dokladnie jak to wyglada wewnatrz.
Czikusia, piekna sukienka, fryzura i cala panna młoda:-).

A tu mój brzuszek, a raczej brzuchol;-)
Obraz 028.jpgObraz 030.jpg

Załączniki

• Obraz 028.jpg
    Obraz 028.jpg
    17,4 KB · Wyświetleń: 79
  • Obraz 030.jpg
    Obraz 030.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 84
DSC_0732.jpg A to mój śmieszny brzuszek :) Tak jak mam ciuchy na sobie to w ogóle prawie go nie widać :p

Załączniki

• DSC_0732.jpg
    DSC_0732.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 72
a ja sie w koncu zbiore i zrobie zdjecie brzuszka:)) wasze wszystkie sa slodkie:))
na slubie nie bylo mi widac bo suknia go pieknie maskowala ale jak juz bardziej bokiem stalam nie dalo sie oszukac ze nikt tam nie mieszka:)

reklama
Czikusia słodko wyglądałaś....a brzuszek wcale nie zamaskowany, tylko pięknie podkreślony....jeszcze raz gratulacje:):):):

A brzuszki śloiczneeee....ja swojego zrobie focie w sobote ....:):)

Do góry