reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

to nie duzo ja 72.8 ;) zobaczymy czy cos przytylam dzisiaj ;))! :) a najlepsze ze jak po porodzie z luska wazylam 78 kg odchudzilam sie do 58 i pozniej efekt jojo i zaszlam w ciaze 72.8 ha?
widocznie bozia mnie skarala i chciala zebym wazyla z wojtusiem tyle na poczatku co z lusia ;(

reklama
Wiesz to wszystko zależy od budowy człowieka i przemiany materii :)
blue, kiedy wrzucisz swoje zdjątko brzuszka? Bo chyba nie ma Cie tu w galerii?

to nie duzo ja 72.8 ;) zobaczymy czy cos przytylam dzisiaj ;))! :) a najlepsze ze jak po porodzie z luska wazylam 78 kg odchudzilam sie do 58 i pozniej efekt jojo i zaszlam w ciaze 72.8 ha?
widocznie bozia mnie skarala i chciala zebym wazyla z wojtusiem tyle na poczatku co z lusia ;(

Kaha, serio? a ile masz wzrostu, bo 66 przy 160 to inaczej niż przy 175 (ale Cię wymęczymy z wymiarami ;)

ja chyba zrobię sobie nową fotkę, żeby zobaczyć, czy coś urosło...

Dzisiaj moze ja dostane sesje od mojego R wrzuce Kropcia a ja na wyjsciu 73 przytylam na 74 a teraz we wtorek badanie i 72 ale karmię się karmię

Ja się muszę dziś zważyć. Waga wyjściowa 45, teraz przewiduję 52. Gin się za głowę złapał że przez 4 tyg. przytyłam 4 kg.
Z Olką waga przed 45 w 9mies. 68kg ale po pół roku już było 45. Żeby poszło tak samo teraz bo ja już czuję te 7 kg

moj brzuszek jest tu wstawiony 11.07 w galeri prosze poszukac teraz jest taki sam nie widze róznicy wiec nie bd wstawaic narazie ;))bo jak mnie wybilo taki narazie jest taka moja uroda:)

reklama
Kaha to ja podobnie jak ty mam 172cm ostatnio jak sie wazylam to 66kg . Ale jak patrze na Twoje zdjecie to wygladasz jakbys miala nie wiecej niz 50 pare kg. Mi to wszystko w biodra i uda idzie. Moja waga po ciazy z Dawidem to 60kg i tak mi sie ta waga utrzymywala juz dluzszy czas ale przed samym zajsciem w ciaze to przytylo mi sie do 62 i z taka waga wystartowalam. Najlepiej sie czulam jak wazylam 58kg.

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry