reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Siva, ja mam w maju wesele w najbliższej rodzinie, więc nie ma bata - muszę wyglądać co najmniej przyzwoicie :)
Ale ogólnie do ćwiczeń to jestem mega leniem i cienko to widzę ;)

Ja to nawet juz nie gadam...:( Mi z waga ciezko idzie bardzo niestety :( Po Kubie zajelo mi prawie 2 lata zanim wszystko wrocilo do stanu sprzed ciazy (nawet ciut lepiej bylo) No ale to kurcze to dwa lata :( a teraz to jestem jeszcze 2 lata starsza wiec juz w ogole nie wiem jak to bedzie...Ale starac sie bede :) Obiecuje :) ;p

Cudna ta pościel zwłaszcza ta niebieska w owieczki! :)

Jestem jak najbardziej za wątkiem ćwiczeniowo motywującym! :)
Ja mam w planach ślub tego roku więc muszę się zmieścić w wymarzoną suknię :)

Pustiszi- Oj jak ewa chodakowska wchodzi w grę to efekt murowany bedzie!:-) ja przed ciążą z nią cwiczylam + jogging do tego i byłam wniebowzięta,bo efekty juz po msc były:-)

Chodakowska czy nie to dla.mnie głupi przysiad to Armagedon i strzela wszystko także spoko Maroko a moja siora się tak wylaszczyla jak ćwiczyła z nią żyleta taka spokojnie i po pol roku nie do poznania :)

reklama
Do góry