reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Siva, ja mam w maju wesele w najbliższej rodzinie, więc nie ma bata - muszę wyglądać co najmniej przyzwoicie :)
Ale ogólnie do ćwiczeń to jestem mega leniem i cienko to widzę ;)

Ja to nawet juz nie gadam...:( Mi z waga ciezko idzie bardzo niestety :( Po Kubie zajelo mi prawie 2 lata zanim wszystko wrocilo do stanu sprzed ciazy (nawet ciut lepiej bylo) No ale to kurcze to dwa lata :( a teraz to jestem jeszcze 2 lata starsza wiec juz w ogole nie wiem jak to bedzie...Ale starac sie bede :) Obiecuje :) ;p

Cudna ta pościel zwłaszcza ta niebieska w owieczki! :)

Jestem jak najbardziej za wątkiem ćwiczeniowo motywującym! :)
Ja mam w planach ślub tego roku więc muszę się zmieścić w wymarzoną suknię :)

Pustiszi- Oj jak ewa chodakowska wchodzi w grę to efekt murowany bedzie!:-) ja przed ciążą z nią cwiczylam + jogging do tego i byłam wniebowzięta,bo efekty juz po msc były:-)

Chodakowska czy nie to dla.mnie głupi przysiad to Armagedon i strzela wszystko także spoko Maroko a moja siora się tak wylaszczyla jak ćwiczyła z nią żyleta taka spokojnie i po pol roku nie do poznania :)

reklama
Do góry