reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Bandytka co Ty mówisz o nadprogramowych kilogramach, brzusio naprawdę prezentuje się baaaardzo zgrabnie:tak:

Anna a Twój wygląda jak doklejony, taka szczuplutka jesteś;-) I starsza córcia śliczna:-)

reklama
no i dzisiaj konczymy 36 tydzien ... i ostatnie zdjecie brzuszka :) bo do 40 tygodnia nie zamierzam czekac z narodzinami :p na dzien dzisiejszy wymiar 98 cm czyli tak jak w poprzedniej ciazy ... jesli zacznie sie obnizac od tego najblizszego tygodnia to pewne juz sie nie zmieni ... ale kto wie moze tym razem do 100 dobijemy :) i na zdjeciu nie widac ale sa ... rozstepy :| bardzo malo widoczne ale jednak sa pod brzuszkiem tak ze 4 ... ehhhhhhh

z Sarunia

Zobacz załącznik 600621

z Nikosiem

Zobacz załącznik 600620

no i mimo ze brzuszki niemal wielkosciowo takie same ... to ja widze roznice bo z Sarunia jest taki bardziej okraglutki jak pileczka :) a moze to dlatego ze druga ciaza

Ostatnia edycja:
KASIENKA sliczny zgrabny brzuszek.
Ja mialam tyle w obwodzie na poczatku 8 miesiaca. Z takim mniejszym szybciej wrocisz do normalnych wymiarow. A rozstepow nic a nic u ciebie nie widac

DSC05799.jpgahhhh, rośniemy

Załączniki

• DSC05799.jpg
    DSC05799.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 163
Fifka: nie do wiary dosłownie - lasencjo! taki brzuch to ja miałam przed pierwszą ciążą i taką wagę jak ty. Potem zostało mi nadprogramowe +7 i 65kg się zamurowało, a teraz mam +16kg i ciągle rośnie...ehhh a z córą na +15kg skończyłam i to pół ciąży leżąc w łóżku - nie wiem dosłownie od czego tak tyję teraz, bo nie puchnę...i już mi ciężko,a gdzie tu jeszcze z 2-3 tygodnie na pewno pochodzę....
elama: śliczna piłeczka!
vinga: już opada ci troszkę brzuszek:tak:
Ania: ty dosłownie chyba piłkę połknęłaś, bo calutka jesteś mega chudziutka i tylko piłka w brzuchu :-D

Kasia, super piłeczka :)
A to moje ostatnie zdjęcia - rzutem na taśmę zdecydowałam się na sesję
DSC_1021.jpgcóreczki.jpglenka 2712.jpgja2.jpg

Załączniki

• DSC_1021.jpg
    DSC_1021.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 168
  • córeczki.jpg
    córeczki.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 174
  • lenka 2712.jpg
    lenka 2712.jpg