reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Bandytka co Ty mówisz o nadprogramowych kilogramach, brzusio naprawdę prezentuje się baaaardzo zgrabnie:tak:

Anna a Twój wygląda jak doklejony, taka szczuplutka jesteś;-) I starsza córcia śliczna:-)

reklama
no i dzisiaj konczymy 36 tydzien ... i ostatnie zdjecie brzuszka :) bo do 40 tygodnia nie zamierzam czekac z narodzinami :p na dzien dzisiejszy wymiar 98 cm czyli tak jak w poprzedniej ciazy ... jesli zacznie sie obnizac od tego najblizszego tygodnia to pewne juz sie nie zmieni ... ale kto wie moze tym razem do 100 dobijemy :) i na zdjeciu nie widac ale sa ... rozstepy :| bardzo malo widoczne ale jednak sa pod brzuszkiem tak ze 4 ... ehhhhhhh

z Sarunia

Zobacz załącznik 600621

z Nikosiem

Zobacz załącznik 600620

no i mimo ze brzuszki niemal wielkosciowo takie same ... to ja widze roznice bo z Sarunia jest taki bardziej okraglutki jak pileczka :) a moze to dlatego ze druga ciaza

Ostatnia edycja:
KASIENKA sliczny zgrabny brzuszek.
Ja mialam tyle w obwodzie na poczatku 8 miesiaca. Z takim mniejszym szybciej wrocisz do normalnych wymiarow. A rozstepow nic a nic u ciebie nie widac

DSC05799.jpgahhhh, rośniemy

Załączniki

• DSC05799.jpg
    DSC05799.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 158
Fifka: nie do wiary dosłownie - lasencjo! taki brzuch to ja miałam przed pierwszą ciążą i taką wagę jak ty. Potem zostało mi nadprogramowe +7 i 65kg się zamurowało, a teraz mam +16kg i ciągle rośnie...ehhh a z córą na +15kg skończyłam i to pół ciąży leżąc w łóżku - nie wiem dosłownie od czego tak tyję teraz, bo nie puchnę...i już mi ciężko,a gdzie tu jeszcze z 2-3 tygodnie na pewno pochodzę....
elama: śliczna piłeczka!
vinga: już opada ci troszkę brzuszek:tak:
Ania: ty dosłownie chyba piłkę połknęłaś, bo calutka jesteś mega chudziutka i tylko piłka w brzuchu :-D

Kasia, super piłeczka :)
A to moje ostatnie zdjęcia - rzutem na taśmę zdecydowałam się na sesję
DSC_1021.jpgcóreczki.jpglenka 2712.jpgja2.jpg

Załączniki

• DSC_1021.jpg
    DSC_1021.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 159
  • córeczki.jpg
    córeczki.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 164
  • lenka 2712.jpg
    lenka 2712.jpg