reklama
Kasienka_
Fanka BB :)
no i dzisiaj konczymy 36 tydzien ... i ostatnie zdjecie brzuszka bo do 40 tygodnia nie zamierzam czekac z narodzinami na dzien dzisiejszy wymiar 98 cm czyli tak jak w poprzedniej ciazy ... jesli zacznie sie obnizac od tego najblizszego tygodnia to pewne juz sie nie zmieni ... ale kto wie moze tym razem do 100 dobijemy i na zdjeciu nie widac ale sa ... rozstepy :| bardzo malo widoczne ale jednak sa pod brzuszkiem tak ze 4 ... ehhhhhhh
z Sarunia
Zobacz załącznik 600621
z Nikosiem
Zobacz załącznik 600620
no i mimo ze brzuszki niemal wielkosciowo takie same ... to ja widze roznice bo z Sarunia jest taki bardziej okraglutki jak pileczka a moze to dlatego ze druga ciaza
z Sarunia
Zobacz załącznik 600621
z Nikosiem
Zobacz załącznik 600620
no i mimo ze brzuszki niemal wielkosciowo takie same ... to ja widze roznice bo z Sarunia jest taki bardziej okraglutki jak pileczka a moze to dlatego ze druga ciaza
Ostatnia edycja:
Marika30708
Fan(ka)
KASIENKA sliczny zgrabny brzuszek.
Ja mialam tyle w obwodzie na poczatku 8 miesiaca. Z takim mniejszym szybciej wrocisz do normalnych wymiarow. A rozstepow nic a nic u ciebie nie widac
Ja mialam tyle w obwodzie na poczatku 8 miesiaca. Z takim mniejszym szybciej wrocisz do normalnych wymiarow. A rozstepow nic a nic u ciebie nie widac
kasia150491
Mamusia synusia:)
Elama- jaka pileczka śliczna! Super!:-):-):-)
G
gość 574
Gość
Fifka: nie do wiary dosłownie - lasencjo! taki brzuch to ja miałam przed pierwszą ciążą i taką wagę jak ty. Potem zostało mi nadprogramowe +7 i 65kg się zamurowało, a teraz mam +16kg i ciągle rośnie...ehhh a z córą na +15kg skończyłam i to pół ciąży leżąc w łóżku - nie wiem dosłownie od czego tak tyję teraz, bo nie puchnę...i już mi ciężko,a gdzie tu jeszcze z 2-3 tygodnie na pewno pochodzę....
elama: śliczna piłeczka!
vinga: już opada ci troszkę brzuszek
Ania: ty dosłownie chyba piłkę połknęłaś, bo calutka jesteś mega chudziutka i tylko piłka w brzuchu
elama: śliczna piłeczka!
vinga: już opada ci troszkę brzuszek
Ania: ty dosłownie chyba piłkę połknęłaś, bo calutka jesteś mega chudziutka i tylko piłka w brzuchu
kasia150491
Mamusia synusia:)
siva
Fanka BB :)
reklama