reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Fifka no wiesz co !!!! Jakieś stare zdjęcie wstawiałas jeszcze sprzed ciazy !!!! Żaruje oczywiscie bo mi na gólu zagralłas w życiu bym nie powiedziała ze w ciazy byłaś i na dodatek dwie i do tego jedna po drugiej i na koniec ze tak wyglada ciało kobiety 3 tyg po porodzie wrrrr pogryze iPada z zazdrości :-D

No ale cóż Gratuluje!!!!!! Lasencja !!!!

Fifka super wyglądasz :tak: nic nie widać, zę w ciąży byłaś.
JA to mam jakieś tendencje do wielkiego brzucholka w ciąży i po niej on też jest :baffled:

No pieknie fifka! - gdybym nie wiedziala zt w zyciu byz mnie nie przekonala ze w ogole w ciazy bylas ;p
A moge zapytac jaka byla twoja waga na koniec ciazy teraz? Znaczy chodzi mi o to ile wazylas w ogole a nie ile przytylas :) Jak moge zaptac of course :)

Fifka wyglądasz R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-I-E!!!!!!!!

Ja prze tego sku..... nie zrobię sobie juz ani jednego zdjęcia dopóki nie będę wyglądać przynajmniej jak Fifi :( taka się czuję nieatrakcyjna, poniżona i w ogóle.... :( przepraszam Was dziewczyny, ale nie mogę tego znieść i znowu ryczę....

Anbas na koniec ciąży ważyłam 66kg czyli jakieś 3-4 kg na plusie tylko miałam a teraz ważę 58kg przy prawie 170 wzrostu! :-) Aż sama w szoku jestem bo ja tyle ważyłam mniej więcej w liceum... ale apetyt mi dopisuję więc pewnie zaraz KG polecą...

Siva
strasznie ci współczuję ale nie pozwól by twoja smoocena tak podupadła! Pamiętaj ze każda z nas jest wyjątkowa...

Vinga nooo Gabryś to na pewno już duży chłopczyk! Cmok w pępuszek! Ah... aż mi szkoda ciążowych kształtow... ale chyba najbardziej to ruchow...

reklama
Do góry