reklama
Fifka no wiesz co !!!! Jakieś stare zdjęcie wstawiałas jeszcze sprzed ciazy !!!! Żaruje oczywiscie bo mi na gólu zagralłas w życiu bym nie powiedziała ze w ciazy byłaś i na dodatek dwie i do tego jedna po drugiej i na koniec ze tak wyglada ciało kobiety 3 tyg po porodzie wrrrr pogryze iPada z zazdrości
No ale cóż Gratuluje!!!!!! Lasencja !!!!
No ale cóż Gratuluje!!!!!! Lasencja !!!!
Marika30708
Fan(ka)
Fifka super wyglądasz nic nie widać, zę w ciąży byłaś.
JA to mam jakieś tendencje do wielkiego brzucholka w ciąży i po niej on też jest
JA to mam jakieś tendencje do wielkiego brzucholka w ciąży i po niej on też jest
anbas
Mamusia Kubusia
No pieknie fifka! - gdybym nie wiedziala zt w zyciu byz mnie nie przekonala ze w ogole w ciazy bylas ;p
A moge zapytac jaka byla twoja waga na koniec ciazy teraz? Znaczy chodzi mi o to ile wazylas w ogole a nie ile przytylas Jak moge zaptac of course
A moge zapytac jaka byla twoja waga na koniec ciazy teraz? Znaczy chodzi mi o to ile wazylas w ogole a nie ile przytylas Jak moge zaptac of course
siva
Fanka BB :)
Fifka wyglądasz R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-I-E!!!!!!!!
Ja prze tego sku..... nie zrobię sobie juz ani jednego zdjęcia dopóki nie będę wyglądać przynajmniej jak Fifi taka się czuję nieatrakcyjna, poniżona i w ogóle.... przepraszam Was dziewczyny, ale nie mogę tego znieść i znowu ryczę....
Ja prze tego sku..... nie zrobię sobie juz ani jednego zdjęcia dopóki nie będę wyglądać przynajmniej jak Fifi taka się czuję nieatrakcyjna, poniżona i w ogóle.... przepraszam Was dziewczyny, ale nie mogę tego znieść i znowu ryczę....
vinga89
mamusia syneczków
Fifcia zazdraszczam figurki marzy mi się, żeby tak szybko dojść do formy sprzed ciąży (najlepiej pierwszej ciąży )
a to mój 36tygodniowy Gabrysiowy apartament
Zobacz załącznik 599705
a to mój 36tygodniowy Gabrysiowy apartament
Zobacz załącznik 599705
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Anbas na koniec ciąży ważyłam 66kg czyli jakieś 3-4 kg na plusie tylko miałam a teraz ważę 58kg przy prawie 170 wzrostu! :-) Aż sama w szoku jestem bo ja tyle ważyłam mniej więcej w liceum... ale apetyt mi dopisuję więc pewnie zaraz KG polecą...
Siva strasznie ci współczuję ale nie pozwól by twoja smoocena tak podupadła! Pamiętaj ze każda z nas jest wyjątkowa...
Vinga nooo Gabryś to na pewno już duży chłopczyk! Cmok w pępuszek! Ah... aż mi szkoda ciążowych kształtow... ale chyba najbardziej to ruchow...
Siva strasznie ci współczuję ale nie pozwól by twoja smoocena tak podupadła! Pamiętaj ze każda z nas jest wyjątkowa...
Vinga nooo Gabryś to na pewno już duży chłopczyk! Cmok w pępuszek! Ah... aż mi szkoda ciążowych kształtow... ale chyba najbardziej to ruchow...
vinga89
mamusia syneczków
Fifka no obstawiam, że do małych dzieci to on nie należy pewnie podobny gabarytowo do brata się urodzi
reklama