reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Fifka - woooooooow !! to mówisz że masz malutkie dzieci tak ?? :)

Vinguś - śliczny jaki okrąglutki i jeszcze wyżej ????? i tak wysoko jest :) ale superaśny :)

ja mam od 2 dni wrażenie ze jest oj sporo niżej bo nawet mnienie dusi jak siedze juuupi :) no inaczej z chodzeniem ;/// bo bardziej jak kaczka chodze chyba przed to ...

nie no Fifka, nie godzi się!!!!!!!!!!!!!! nie boisz się, ze się zmówimy przeciw Tobie?:) cudnie wyglądasz i zazdrość mnie zżera!:)

Vinga - no! i to jest słuszne zdjęcie:)pięknie!

nowe pościele maluszków DSC07318.jpgDSC07319.jpg

Załączniki

• DSC07318.jpg
    DSC07318.jpg
    38,6 KB · Wyświetleń: 78
  • DSC07319.jpg
    DSC07319.jpg
    36,6 KB · Wyświetleń: 81
vinga superasny brzuszek!!
I ja juz kurka popadam w kompleksy...bo moj przy waszych to wyglada jakby co najmniej trojaczki miala miec...Ja nie wiem czemu tak :( Z Kuba skonczylam na +19.5 I brzuchem jak beben...Teraz juz mam +20 chociaz jak juz mowilam jem zupelnie normalnie...nie obzeram sie I nie faszeruje czekolada :( Ahhh tocze sie poprostu I zaczynam dolowac jak was tu ogladam :(

Anisen - posciel super taka kolorowa

Fifka, to nieprzyzwoite, żebyś tak wyglądała chwilę po drugim porodzie! Wstydu nie masz, kobieto? ;) Znaczy tfu, to ja się wstydzę, bo nie dość, że wyglądam jak wieloryb, to jeszcze czuję się mega niezgrabna i ociężała :(
Salli, ja też mam te pieprzone rozstępy, chociaż długo długo myślałam, że mnie ten "bonus" ominie.. Ale gdzie tam, wylazły pod brzuchem i na udach przy pachwinach...Aż się poryczałam, jak to zobaczyłam, są naprawdę ohydne, szczególnie, że ja jestem z bladych, więc te fioletowe krechy są zajebiście widoczne :( A ten mój głupi mąż jeszcze pytał, czemu płaczę!
Kupiłam sobie w aptece taki olejek Palmers, bo któraś z was pisała, że pomaga naprawdę i od wczoraj się smaruję... Oby pomogło...

Fifkas no no, Kto Ci to maleństwo urodził ;)
Wyglądasz jakbyś była co najmniej 5 miesiecy po porodzie a nie tyle .

Pościele fajne, dobrej jakości i do tego taniutko :) niecałe 30 zł za poszewke na kołderkę i poduszke :) Tak mi sie spodobały ze kupie chyba jeszcze ze 2 sztuki :)

reklama
Anisen - super pościele!

Dziewczyny - wagą i rozstępami czy tam cellulitem nie przejmujemy się do po połogu, ok? A potem osobiście Wam obiecuję, ze zakładamy wątek ćwiczeniowo-motywujący oczywiście z galerią zdjęć, a do lata będziemy wszystkie fit, gładkie i jędrne ;) Taki mam plan, a same wiecie, ze motywację też mam ogromną :)

Do góry