reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Grr, wkurza mnie to forum.
Coś się psuje z dodawaniem postów, ich edycją itd. Szlag....

No ale wracając do tematu :)
Piękne brzuszki kochane :) cudne :)

Nadszedł czas żebym i ja się swoim arbuzem połkniętym w calości pochwaliła;)
Oto moje 127cm w brzuszku ;) No i ja zmęczona po weekendzie u rodziców gdzie musiałam ciutek poogarniać, zabrałam się za sprzątanie samochodu (w środku) bo dostałam go w takim stanie że dziecka bym w nim nie przewiozła... i po użeraniu się z moją babcią którą herb chyba za mocno w dupsztala uwiera (hrabina tfu), bo fochy stroi i wkurza wszystkich ;)
DSC_0004.jpg

I załamałam się moimi rozstępami. A te widoczne nie są najgorsze :( Wczoraj odkryłam pod brzuchem dwa które rozeszły się (tak jak przedłużenie blizny po operacji...) na... ok 1,5cm i bolą... i na dodatek pojawiły się inne, na mojej sexownej psituli :/ Szlag by to trafił :/

Załączniki

• DSC_0004.jpg
    DSC_0004.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 144
reklama
Marika zazdroszczę figury! mimo brzuszka szczuplutko wyglądasz :) a lokator widać, że już piętro niżej :biggrin2:
Salli piękny brzuszek :) a rozstępy chyba 99% z nas ma :( mnie strasznie wysypało na tyłku i udach, rozstęp na rozstępie :(

chyba i ja cyknę zdjęcie, dawno nie wstawiałam

Dzięki Vinguś :) Ja wiem, że rozstępy się dostaje w gratisie do dzidzi i wiele kobiet ma, ale mnie załamało to że jak dotknęłam pod brzuchem to aż bolały i są bardzo szerokie. Tak jak by mi się blizna po operacji rozeszła od dołu (byłam cięta od pępka prawie do brodacza) i aż na psitulę. I jak zobaczyłam u rodziców w lustrze jak wygląda to aż mi sie przykro zrobiło że mam psitkę w paski.... (u siebie nie mam tak nisko lustra powieszonego...szkoda, że rodzice mają...)

Salli - niczym sie nie przejmuj!!! Z czasem wyjasnieja I bedzie git. Sama mam pelno dookola pepka. Z Kuba mialam tylko kilka doslownie kreseczek przy pepku...A teraz sie z tego prawidziwe wieeeeeelkie slonce zrobilo. No I trudno:) Jeszcze troche potem posmarujemy I zbledna jeszcze bardziej. Jakbys miala kiedys okazje to sproboj smarowac BIO OIL-em. Ja sie tym traktuje cala ciaze I widze te rozstepy ze sa, ale sa od razu w kolorze ciala wiec potem juz bardziej czerwone sie nie zrobia a to juz duzy plus. Tym tez sie blizny smaruje I w moijej ocenie jest dobry. Chociaz cena tez nie jest super niska ale mimo wszystko. Probowalam roznych rzeczy I ta moge z czystym sumieniem polecic :)

PS. No I z tego wszystkiego zapomnialam...Brzuszek superasny!!!! :*

Marika - łomatko, jak dosztukowany normalnie:) taka chudzina i nagle piłka:)

Salli - piekny brzuchol! a na rozstępy nie mamy wpływu, niestety...też wolałabym nie miec, ale moja pupa woli inaczej...

Marika mnie się nasuneła taka sama mysl jak inomamie :) chudzinka z poduszkom pod bluzeczka :) hehe piękna piłeczka :)

salii twój brzunio tez piękny !!! A rozstepami sie nie martw :) na ciposzce fryzurke wymyslisz jakaś na topie i będzie git !!!! Ja mam sporo pod brzuchem i to właśnie nie drobnych tylko bruzdy głębokie a najgorsze po dwa na biodrach ze palec wchodzi i co lepsze smaruje różnymi wynalazkami i dupa :) !!!! Hehe no dobrze dupa bo tam tez prążki sa :)

Bardzo dziekuje za mile komentarze. Nie taka ze mnie chudzinka. W ciagu 1,5 msca przytylam 6 kg. Do konca tez troche zostalo. W tej ciazy w ogole nie puchne. Jak ktos puchnie to nawet z 12 kg wyglada okraglo i na to wplywu nie ma
A czy brzuszek nizej to nie wiem, jeszcze taki miekki pod spodem, czyli tam macicy nie mam. Moze to takie wrazenie

SALLI rozstepy zmniejsza sie i pobieleja, ja tez mam mnostwo po pierwszej ciazy i sa jasniejsze oraz nie sa tak szokujaco widoczne.
Sliczne masz mieszkanko dla dzidzi

reklama
Sali śliczny masz brzuszek! :* Małej na pewno jest tam wygodnie! co do rozstępów to nic nie podpowiem bo ja ich nie mam ale jak Marika na tyłku celulit aż wstyd :-D

Marika ależ ty masz nisko brzuszek! A przynajmniej taki się wydaje! Śliczniusi! :*

Ah... wszystkie brzuszki śliczne... aż mi łezka się w oku kręci na samo wspomnienie choć wiem ze jest wam już ciężko z nimi....

Ja już ciążowego brzuszka nie pokażę... ale tak na pocieszenie pokażę wam jak wyglądam 3 tygodnie po porodzie:

100_5847.JPG

Gdyby nie to że skóra jest jeszcze troszkę miękka to w ogóle nie widać że w ciąży byłam - sory.. w dwóch ciążach jedna po drugiej...

Załączniki

• 100_5847.JPG
    100_5847.JPG
    29,3 KB · Wyświetleń: 145
Do góry