reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Grr, wkurza mnie to forum.
Coś się psuje z dodawaniem postów, ich edycją itd. Szlag....

No ale wracając do tematu :)
Piękne brzuszki kochane :) cudne :)

Nadszedł czas żebym i ja się swoim arbuzem połkniętym w calości pochwaliła;)
Oto moje 127cm w brzuszku ;) No i ja zmęczona po weekendzie u rodziców gdzie musiałam ciutek poogarniać, zabrałam się za sprzątanie samochodu (w środku) bo dostałam go w takim stanie że dziecka bym w nim nie przewiozła... i po użeraniu się z moją babcią którą herb chyba za mocno w dupsztala uwiera (hrabina tfu), bo fochy stroi i wkurza wszystkich ;)
DSC_0004.jpg

I załamałam się moimi rozstępami. A te widoczne nie są najgorsze :( Wczoraj odkryłam pod brzuchem dwa które rozeszły się (tak jak przedłużenie blizny po operacji...) na... ok 1,5cm i bolą... i na dodatek pojawiły się inne, na mojej sexownej psituli :/ Szlag by to trafił :/

Załączniki

• DSC_0004.jpg
    DSC_0004.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 152
reklama
Marika zazdroszczę figury! mimo brzuszka szczuplutko wyglądasz :) a lokator widać, że już piętro niżej :biggrin2:
Salli piękny brzuszek :) a rozstępy chyba 99% z nas ma :( mnie strasznie wysypało na tyłku i udach, rozstęp na rozstępie :(

chyba i ja cyknę zdjęcie, dawno nie wstawiałam

Dzięki Vinguś :) Ja wiem, że rozstępy się dostaje w gratisie do dzidzi i wiele kobiet ma, ale mnie załamało to że jak dotknęłam pod brzuchem to aż bolały i są bardzo szerokie. Tak jak by mi się blizna po operacji rozeszła od dołu (byłam cięta od pępka prawie do brodacza) i aż na psitulę. I jak zobaczyłam u rodziców w lustrze jak wygląda to aż mi sie przykro zrobiło że mam psitkę w paski.... (u siebie nie mam tak nisko lustra powieszonego...szkoda, że rodzice mają...)

Salli - niczym sie nie przejmuj!!! Z czasem wyjasnieja I bedzie git. Sama mam pelno dookola pepka. Z Kuba mialam tylko kilka doslownie kreseczek przy pepku...A teraz sie z tego prawidziwe wieeeeeelkie slonce zrobilo. No I trudno:) Jeszcze troche potem posmarujemy I zbledna jeszcze bardziej. Jakbys miala kiedys okazje to sproboj smarowac BIO OIL-em. Ja sie tym traktuje cala ciaze I widze te rozstepy ze sa, ale sa od razu w kolorze ciala wiec potem juz bardziej czerwone sie nie zrobia a to juz duzy plus. Tym tez sie blizny smaruje I w moijej ocenie jest dobry. Chociaz cena tez nie jest super niska ale mimo wszystko. Probowalam roznych rzeczy I ta moge z czystym sumieniem polecic :)

PS. No I z tego wszystkiego zapomnialam...Brzuszek superasny!!!! :*

Marika - łomatko, jak dosztukowany normalnie:) taka chudzina i nagle piłka:)

Salli - piekny brzuchol! a na rozstępy nie mamy wpływu, niestety...też wolałabym nie miec, ale moja pupa woli inaczej...

Marika mnie się nasuneła taka sama mysl jak inomamie :) chudzinka z poduszkom pod bluzeczka :) hehe piękna piłeczka :)

salii twój brzunio tez piękny !!! A rozstepami sie nie martw :) na ciposzce fryzurke wymyslisz jakaś na topie i będzie git !!!! Ja mam sporo pod brzuchem i to właśnie nie drobnych tylko bruzdy głębokie a najgorsze po dwa na biodrach ze palec wchodzi i co lepsze smaruje różnymi wynalazkami i dupa :) !!!! Hehe no dobrze dupa bo tam tez prążki sa :)

Bardzo dziekuje za mile komentarze. Nie taka ze mnie chudzinka. W ciagu 1,5 msca przytylam 6 kg. Do konca tez troche zostalo. W tej ciazy w ogole nie puchne. Jak ktos puchnie to nawet z 12 kg wyglada okraglo i na to wplywu nie ma
A czy brzuszek nizej to nie wiem, jeszcze taki miekki pod spodem, czyli tam macicy nie mam. Moze to takie wrazenie

SALLI rozstepy zmniejsza sie i pobieleja, ja tez mam mnostwo po pierwszej ciazy i sa jasniejsze oraz nie sa tak szokujaco widoczne.
Sliczne masz mieszkanko dla dzidzi

reklama
Sali śliczny masz brzuszek! :* Małej na pewno jest tam wygodnie! co do rozstępów to nic nie podpowiem bo ja ich nie mam ale jak Marika na tyłku celulit aż wstyd :-D

Marika ależ ty masz nisko brzuszek! A przynajmniej taki się wydaje! Śliczniusi! :*

Ah... wszystkie brzuszki śliczne... aż mi łezka się w oku kręci na samo wspomnienie choć wiem ze jest wam już ciężko z nimi....

Ja już ciążowego brzuszka nie pokażę... ale tak na pocieszenie pokażę wam jak wyglądam 3 tygodnie po porodzie:

100_5847.JPG

Gdyby nie to że skóra jest jeszcze troszkę miękka to w ogóle nie widać że w ciąży byłam - sory.. w dwóch ciążach jedna po drugiej...

Załączniki

• 100_5847.JPG
    100_5847.JPG
    29,3 KB · Wyświetleń: 150
Do góry