reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

ja nie umieszczam swojego brzucha, bo jest już naprawdę duży. :no: dziś fotkę strzeliłam ale nieee, nie umieszczę, jak pod koniec ciąży wygląda...

reklama
vinga moj jakos stanol w miejscu i sie nie rusza ;( eh z luska tez tak mialam najpierw mnie wybilo a pozniej musialam troche czekac az znów mnie wybije nie rusl tak symetrycznie to troszku ;(

To i ja strzele fotke dzisiaj bo też już 17 tc. leeeci ten czas okropnie... Ale brzuch od początku w obwodzie tylko +4cm tylko z boczków mi tak ściąga do przodu (bede miała talie) :):)

vinga no co pirdaczysz....nosz śliczny i jak nic ciazowy....tyle ze bez ściemy tak na 20 tydzień wygląda....ale to akurat nie jest żaden minus bo każda z nas przecież czekała na rośnięcie brzuszka. Zobzczysz potem mój...cięzko rozpoznać czy to obrzarstwo czy ciąza hehe

on w ciągu ostatniego tygodnia tak urósł... już taki twardy się zrobił, rozciąga się niemiłosiernie bo swędzi skóra :no:
mnie tak samo w ciąży z Natanielem, na początku wybrzuszyło a na koniec ciąży w ogóle nie rósł ... widocznie teraz tak samo będzie, taka już moja natura :p

reklama
vinga ale fajny!!!!! ja już bym chciała taki a nie usłyszałam kilka dni temu za sobą "gruba czy w ciąży??" :szok: nigdy nie usłyszałam że jestem gruba bo jestem drobnej postury a tu taki tekst... :angry:

Do góry