reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

ja nie umieszczam swojego brzucha, bo jest już naprawdę duży. :no: dziś fotkę strzeliłam ale nieee, nie umieszczę, jak pod koniec ciąży wygląda...

reklama
vinga moj jakos stanol w miejscu i sie nie rusza ;( eh z luska tez tak mialam najpierw mnie wybilo a pozniej musialam troche czekac az znów mnie wybije nie rusl tak symetrycznie to troszku ;(

To i ja strzele fotke dzisiaj bo też już 17 tc. leeeci ten czas okropnie... Ale brzuch od początku w obwodzie tylko +4cm tylko z boczków mi tak ściąga do przodu (bede miała talie) :):)

vinga no co pirdaczysz....nosz śliczny i jak nic ciazowy....tyle ze bez ściemy tak na 20 tydzień wygląda....ale to akurat nie jest żaden minus bo każda z nas przecież czekała na rośnięcie brzuszka. Zobzczysz potem mój...cięzko rozpoznać czy to obrzarstwo czy ciąza hehe

on w ciągu ostatniego tygodnia tak urósł... już taki twardy się zrobił, rozciąga się niemiłosiernie bo swędzi skóra :no:
mnie tak samo w ciąży z Natanielem, na początku wybrzuszyło a na koniec ciąży w ogóle nie rósł ... widocznie teraz tak samo będzie, taka już moja natura :p

reklama
vinga ale fajny!!!!! ja już bym chciała taki a nie usłyszałam kilka dni temu za sobą "gruba czy w ciąży??" :szok: nigdy nie usłyszałam że jestem gruba bo jestem drobnej postury a tu taki tekst... :angry:

Do góry