reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Fifka - mam wrażenie, czy w tej ciąży jesteś szczuplejsza? :)

Kurcze, nie mam chwilowo aparatu, w poniedziałek się obfotografuję. Dzisiejsze zdjęcie bardzo niewyraźne i mało widać, z kamerki robiłam ;/ W poniedziałek obiecuję dodać lepsze i postaram się ja albo mój luby uwiecznić brzuszek, bo na tym zdjęciu wygląda na maluśki.

mix.jpg

Załączniki

• mix.jpg
    mix.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 79
Ostatnia edycja:
reklama
A no jakos idzie hehe... :p to co zrobia dziewczynki same to zrobia i mi pomagaja :) szczególnie gabrysia dosc duz juz rozumie heh.. i pomaga .. z reguły wkaładm je 2 do brodzika jedna druga myje hah... ja tylko wycieram ubieram.. nie musze sie nachylac do brodzika :) jest dobrze

miejski bandyta- to ty w ciąży jesteś? ja bym chciala mieć taki brzuch jak masz teraz ale po ciaży albo chociaż przed ciążą....18 tydzień a tu taki malutki brzusio...zazdroszcze szczerze i niezaprzeczalnie:nerd:

Pustiszi wiem wiem... widziałam :-D

Bandyta
czy szczuplejsza... Waga podobna ale może nico brzuch inaczej rośnie :tak:
Ło matko!! Ale ty chudzinka jesteś... niemal w ogóle ciąży nie wiadać!! Ale to dobrze bo ci brzucha nie rozciągnie za mocno :-)

Bandytko nasza czy Ty kochana to jesz ?? Tego ciasta marchewkowego i chlebka to Ty jak zrobisz to i ugryź coś ;) a na poważnie będziesz miała śliczny brzuszek :):):):)

jeju jakie brzuchole sliczne ;))
fifka normalnie jestes teraz szczuplejsza niz z konradem ;))sliczny brzuszek taki duzy ciazowy i na calej dlugosci brzucha mnie tak smiesznie wypycha ale pod pepkiem to normalne ;( ?
bandytka ciesz sie ciesz slicznie widac ze rosnie sobie swoim rytmem niedlugi cie jeszcze moze tak wybic ze chochocho ;)

Tylko u mnie macica jest na 100% już na wysokości pępka... i wyraźnie to czuć i widać jak leże...a według tego obrazka to powinien być 24 tydzień więc nie wiem czy on prawdę pokazuję...

reklama
fifka kazda kobieta jest inan mi lekarka ostatniow lipcu mowila ze macicie mam bardzo niziutko ostatnio mi powiedziala ze juz mam bardzo wysoko jak na ten tydzien i super ;)

Do góry