reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

xo do wizyt to teraz u mojego lekarza na nfz były terminy na wrzesnien wiec musiałam pójsc 2 razy do niego prywatnie... gdzie zapłaciłam 100 zł razem z USG .. WYDAJE MI SIE ZE NIE DROGO HEH...

teraz 6 sierpnia wizyta .. ale bez USG :no: dopiero 22 sierpnia bedzie USG :tak: ciekawe czy zobaczy któz to tam zasiaduje heh...:) w sumie bedzie to juz 20 tydzien jak myslicie? bo w 13 tyg lekarz powiedział ze za wczesnie ..

reklama
ehhhh .. powiem tak.. nie bardzo widac jak dla mnie to tłuszczyk a nie brzuszek ciazowy ... tak wygladałamw 12 tyg teraz jest juz 17 .. jutro zrobie zjecie to pokaze.. ale muwie .. waze 90+ u mnie bedzie widac dopiero koło 6 miesiaca...:p

12 tydzien ciazy 2.jpg12 tydzien ciazy.jpg

Za piekna to ja nie jestem haha:-D:-D

Załączniki

• 12 tydzien ciazy 2.jpg
    12 tydzien ciazy 2.jpg
    29,4 KB · Wyświetleń: 79
  • 12 tydzien ciazy.jpg
    12 tydzien ciazy.jpg
    18,8 KB · Wyświetleń: 77
nie będe udawała że widze tam ciążowy brzuch....no sorki szczera jestem....to pokaż zdjecia z poprzeeniej ciaży ale tak końcówke mam szwagierke podobnych gabarytów i u niej nikt nie wiedział o ciazy prawie do 8 miesiaca

reklama
kajtek śliczne brzuchole....jeju jak sobie pomysle że w styczniu i ja bede miala taki brzuś to z jedenej strony radocha ale z drugiej no masakra jak sobie buty założyć hehe

dałaś zdjecia z 12 tyg.to daj teraz z 17 niech ci facet strzeli fote albo sama porównamy...uwielbiam takie doszukiwanie sie wypukłości hehe

z resztą i ja sama sie pochwale brzusiem...tylko musze jakoś sie powyginać bo mi nie ma kto zrobić a 2,5 latka średnio obsługuje Nikona

Do góry