reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Ja teraz już 51,5 (wczoraj). No i wklejam fotki z wczorajszego USG i mojego dzisiejszego brzuszka (12tc+6dni-tak obliczono wczoraj) P7207571.JPGP7207572.JPGP7207573.JPGP7207574.JPGP7207580.jpg
I opisuję jadąc od lewej:
-pierwsze od lewej-dzidzi w całej okazałości (63mm),
-drugie od lewej-sprawdzania stópek czy są wszystkie i czy nie ma szpatowatości stóp
-trzecie od lewej-serduszko
-czwarte od lewej-pomiar główki,
a ostatnie to się domyślcie-sorki za jakość tego zdjęcia ale już mi się spieszyło

Załączniki

• P7207571.JPG
    P7207571.JPG
    38,4 KB · Wyświetleń: 63
  • P7207572.JPG
    P7207572.JPG
    34,1 KB · Wyświetleń: 59
  • P7207573.JPG
    P7207573.JPG
    38,9 KB · Wyświetleń: 54
  • P7207574.JPG
    P7207574.JPG
    36,8 KB · Wyświetleń: 50
  • P7207580.jpg
    P7207580.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Grównióweczka super fotki!! Ależ z ciebie chudzinka!!

Ja bije na głowę was wszystkie ale w drugą stronę... W poprzedniej ciąży schudłam 7 kg w I trymestrze i miałam tylko 4kg na plusie do wagi sprzed ciąży! :-D Teraz schudłam już ponad 3kg i nic a nic nie tyje... ciekawe jaki teraz będę miała wynik :-pRodzina się śmieje ze dla mnie ciąża to ekstra środek odchudzający!

Fifka-a jaka waga przed ciążą, bo to jest ważne. Ja muszę nadrabiać w ciąży żeby ją utrzymać. Po urodzeniu Olki po pół roku ważyłam 43 kg. Potem przez 2,5 roku nadrabiałam do 45. No i nie wymiotowałam jak dotąd w żadnej ciąży więc nie mam z czego chudnąć

Hm... w 9 miesiącu ważyłam 63kg. (z tymi 4kg na plusie) Teraz ważę 58kg i na razie stoję w miejscu. Mam 170cm wzrostu.

Grudnióweczka u ciebie to nawet nie można chudnąć... Ja gruba nie jestem ale jednak też do niedowagi mi dość daleko tak więc nie ma strachu... Tobie to wskazane jest tyć :*

No to mój brzucho wklejam. Coś nie moge obrócić.
P1250395.jpg

Załączniki

• P1250393.jpg
    P1250393.jpg
    8,5 KB · Wyświetleń: 44
  • P1250395.jpg
    P1250395.jpg
    10,4 KB · Wyświetleń: 55
Ech dziewczyny... jak ja bym chciała mieć takie problemy jak Wy :p Ja całe życie staram się schudnąć...

Prosze sie nie przejmowac ja przed porodem z łucja 95 . prosze mnie przebic! :):-)

bluelovi, łączę się w bólu, bo ja mam tak samo :) Mimo wagi, jestem szczęśliwa, bo uważam, że mam zajebiście wielki tyłek który uwielbiam i jestem z niego dumna. I to serio :) Takiego kufra niejedna mogłaby mi pozazdrościć :) O!

A ja na chwilę obecną jestem jeszcze 1,5 kg na minusie (przed ciążą ważyłam ok. 65,5) chociaż wydaje mi się że jem już w miarę normalnie;)

reklama
Do góry