reklama
vinga89
mamusia syneczków
śliczne Wasze brzuszki
Fifi aż wzruszenie mi się włącza jak patrzę na twoje zdjęcie.
Fifi aż wzruszenie mi się włącza jak patrzę na twoje zdjęcie.
Anisen
kochamy Cię mocno
ja sie pokazę po weekendzie bo ... samej sobie cięzko zrobić zdjęcie ;0 ale obiecajcie ze nie będziecie sie śmiać bo ja jestem przy Was wielkolud tzn grubasek
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Inomama haha dokładnie! I jeszcze wtedy człowiek chodzi taki "Wypięty" i dumny!
Vinga aj ja wiem ze om mało rozumie... choć jak pytam gdzie dzidzia pokazuję na brzuszek i daje buzi ale chyba to bardziej wyuczona reakcja na widok zadowolonych rodziców niż świadome pokazywanie... ale też się rozpuszczam...
Malinka łaaa widać już!! Jaka ty zgrabniutka!!
Sali a tam tłuszczyk!! Widać że ciążowy!!! Taki typowy na dziewczynkę masz brzuszek ale ja teraz nie chce wróżyć
Anisen to czekamy!! :-)
A jeszcze pokażę jak wyglądam w ubraniu:
Już nie mam szans ukryć i chodzę tylko w ciążowych ciuszkach które kupiłam w poprzedniej ciąży
Vinga aj ja wiem ze om mało rozumie... choć jak pytam gdzie dzidzia pokazuję na brzuszek i daje buzi ale chyba to bardziej wyuczona reakcja na widok zadowolonych rodziców niż świadome pokazywanie... ale też się rozpuszczam...
Malinka łaaa widać już!! Jaka ty zgrabniutka!!
Sali a tam tłuszczyk!! Widać że ciążowy!!! Taki typowy na dziewczynkę masz brzuszek ale ja teraz nie chce wróżyć
Anisen to czekamy!! :-)
A jeszcze pokażę jak wyglądam w ubraniu:
Już nie mam szans ukryć i chodzę tylko w ciążowych ciuszkach które kupiłam w poprzedniej ciąży
Załączniki
malinka1984
Fanka BB :)
Anisen, na pewno jest śliczny i pewnie każda z nas pierworódek chciałaby tak wyglądać przy trzeciej dzidzi
malinka1984
Fanka BB :)
Fifka, myślałam, że mi tak szybko nie wyjdzie, a tu waga w miejscu, a brzuszek rośnie...
Wasze - Salli, Fifka - to już prawdziwe ciążowe
a jaki brzuszek wskazuje na dziewczynkę? bo się zainteresowałam
Wasze - Salli, Fifka - to już prawdziwe ciążowe
a jaki brzuszek wskazuje na dziewczynkę? bo się zainteresowałam
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Taki lekko rozlany na boki. A na chłopca to idealna piłka Ale ja mam brzuch na boki a noszę chłopca...
reklama