reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

dziewczyny, słodkie brzuchole wasze:) tylko stan ciązy powoduje, ze można o większym brzuchu tak powiedzieć, nie?:)

reklama
To i ja się moim tłustym brzuszyskiem pochwalę :)
W większości to tłuszcz ale... chyba nie do końca wygląda jak gruby brzucho bo mi ludzie miejsca w tramwajach ustępują :D

2013-07-18 10.43.26.jpg

Załączniki

• 2013-07-18 10.43.26.jpg
    2013-07-18 10.43.26.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 75
Inomama haha dokładnie! I jeszcze wtedy człowiek chodzi taki "Wypięty" i dumny! :-D

Vinga aj ja wiem ze om mało rozumie... choć jak pytam gdzie dzidzia pokazuję na brzuszek i daje buzi ale chyba to bardziej wyuczona reakcja na widok zadowolonych rodziców niż świadome pokazywanie... ale też się rozpuszczam...

Malinka łaaa widać już!! Jaka ty zgrabniutka!! :-D

Sali a tam tłuszczyk!! Widać że ciążowy!!! Taki typowy na dziewczynkę masz brzuszek ale ja teraz nie chce wróżyć :-p

Anisen
to czekamy!! :-)

A jeszcze pokażę jak wyglądam w ubraniu:

brzusio.jpg

Już nie mam szans ukryć :-D i chodzę tylko w ciążowych ciuszkach które kupiłam w poprzedniej ciąży

Załączniki

• brzusio.jpg
    brzusio.jpg
    15,9 KB · Wyświetleń: 50
Fifka, myślałam, że mi tak szybko nie wyjdzie, a tu waga w miejscu, a brzuszek rośnie...

Wasze - Salli, Fifka - to już prawdziwe ciążowe

a jaki brzuszek wskazuje na dziewczynkę? bo się zainteresowałam :)

reklama
Dzięki :) Czuję się pocieszona :D Raz, że wyglądam na ciężarówkę, a dwa, że na dziewczynkę :)

Inomama, ano widzisz cyc :p Ino ubrany :p Potężny, no nie? ;) Całe, kurka, 135cm w obwodzie jak na nieszczęście i aż cięzko to nosić.

Do góry