reklama
Anisen
kochamy Cię mocno
Dziewczyny Wy zgrabniurtkie jesteście
Ja przed pierwszą ciązą też byłam zgrabna ale ... potem mi saie przytyło i koniec ze zgrabnością
Ale wróce do mojej sylwetki , wrócę. Ostatnia ciąza i potem powalcze. Nie będe slonicą o nie !!!!
Ja przed pierwszą ciązą też byłam zgrabna ale ... potem mi saie przytyło i koniec ze zgrabnością
Ale wróce do mojej sylwetki , wrócę. Ostatnia ciąza i potem powalcze. Nie będe slonicą o nie !!!!
lkasia
Fanka BB :)
Dziewczynki, ależ Wy już macie brzuszki fajne... u mnie tez juz widac I się już ciązy nie ukryje...ja narazie w glowie nie mogę sobie przestawic ze to nie z przytycia tylko z ciąży...taka wariatka jestem...
W weekend ruszam do krakowa, z kolezanka I jej corcia, bede robiła zdjęcia to pewnie wkleję jakąś fotkę
W weekend ruszam do krakowa, z kolezanka I jej corcia, bede robiła zdjęcia to pewnie wkleję jakąś fotkę
Fifka brzuszek przeslodki, cudny juz taki duzy masz chyba najwiekszy hehe
Malinka brzusio zgrabniutki sie wyłania
Sali widac ze ciazowy, bardzo fajny :-)
anisen ty slonik? gdzie ? czekam na zdjecia, przy trujce bedziesz taka zalatana ze nie bedziesz musiala zadnej diety wprowadzac, dzieciaczki cie wyrecza )
Fajne te brzucholki i dzidzie wszystkie az mi sie lezka kreci jakie slodziaki siedza w brzuszkach u nas
Malinka brzusio zgrabniutki sie wyłania
Sali widac ze ciazowy, bardzo fajny :-)
anisen ty slonik? gdzie ? czekam na zdjecia, przy trujce bedziesz taka zalatana ze nie bedziesz musiala zadnej diety wprowadzac, dzieciaczki cie wyrecza )
Fajne te brzucholki i dzidzie wszystkie az mi sie lezka kreci jakie slodziaki siedza w brzuszkach u nas
grudnióweczka111
Załączniki
Ostatnia edycja:
grudnióweczka111
Inomama-Aż tak dobrze nie jest-45.
Wiem, że trochę mało ale ja niska jetem i zawsze tak miałam.
Wiem, że trochę mało ale ja niska jetem i zawsze tak miałam.
reklama