reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Vinga śliczny :-D Ja też sobie dzisiaj pooglądałam, ale niestety zdjęć w 3d nie mam a te z normalnego USG to w sumie takie "pomiarowe" więc nie ma co wstawiać :-D

Niedługo w połowie stycznia robię badanie połówkowe to będę miała kilka zdjęć z 3D!

reklama
Fifka, aż do połowy stycznia czekać będziesz:p po porodzie je zrobisz? :p

A ja pomyślę które wstawić... bo w sumie też miałam same pomiarowe :) Albo przekrój przez brzuszek, czy widok kręgosłupa :D
Ale może pokażę jak mi brzuszysko wywaliło :) Mimo że moja kochana mama dziś stwierdziła "brzuch Ci wywaliło bo gruba jesteś"

I co ciekawe... Pani doktor dziś na badaniu znalazła mój jedyny ocalały jajnik :) Mimo że przez 4 lata żaden lekarz znaleźć go nie mógł...

Po ciąży pozamacicznej i guzie pozbyłam się jednego, a drugi był oskubany z powodu cysty.
I gdzieś się schował (ponoć tak może być), może za jelitem. Bawił się w chowanego 4 lata... ani super lekarze, ani super sprzęt nie wygrali z moim maluszkiem :) Ale wiedziałam że jest bo pracował co miesiąc ;)
Fifka, zaraz ochrzan dostaniemy, że nie w temacie piszemy ;)

reklama
Do góry