reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

No to ja z Konradem miałam idealną piłeczkę... i brzuch rósł tak typowo pod pępkiem tylko. A teraz brzuch jest miekki, rozlany i powiększa się na całej wielkości brzucha tak, że lekko zanika mi talia. Ciekawe czy się sprawdzi :-D

reklama
Fajny brzuch Vinga zazdroszcze ja wygladałam jak słoń w ubraniu :zawstydzona/y:

Fifka miejmy nadzieje ze kazdej z nas te małe pragnienie sie spełni ; ) ciekawa jestem kiedy zaczniecie przynosic dobre wiesci z usg ; ) ja swoje mam za miesiac ; )

Gratuluje wszystkich pieknych brzuszkow! Sliczne dzieciatka beda;) ja jeszcze nie mam az tak widocznego brzuszka, lekko sie tylko zaokraglil :p

DSC00082.jpg
No to i ja się dołączę. 10tc.

Załączniki

• DSC00082.jpg
    DSC00082.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 99
no bardzo, bardzo te brzuszki:) choć przeraziłam się, jak zobaczyłam Vingi zdjęcie...dopiero potem docztałam, ze to koniec poprzedniej ciąży....:)

Hahaha inomama -ja to samo :) Zobaczylam brzuch vingi I mysle lo matko :) A potem czytam...heheh wariatka ze mnie :)
LAdne macie brzuszki dziewczyny:) A z tymi pepkami I ksztaltami to zupelnie indywidualna sprawa jest I nie ma wplywu na nic zupelnie. To czyst przesady sa moim zdaniem.
Ja w ciazy z mlodym mialam brzuch ogromny od biustu az po kosc lonowa. Wcale nie byl na dole tylko a pepek mam gleboki bardzo a mimo to wybilo mi go na wierzch gdzies w 30 tygodniu chyba. Mlody byl wielki I w ogole. A teraz kurcze wchodze w 15 tyd a pepek jest juz plaski znaczy srodek pepka jest rowno ze skora brzucha a boki jeszcze troche wpadaaj w strodek. Wiec mysle ze jeszcze max 3 tyg I juz bedzie calkiem na wierzu :) Mysle ze to budowa + wielkosc dziecka no I maciciy I pewnie tluszczyk tez bedzie mial w tym swoj udzial :)

Jest i upragniony brzuszek - zaczyna się pojawiać :) A i troszkę tłuszczyku się zbierało, nie wiem skąd, bo nie jem dużo i niezdrowo, ale no, niech już mu będzie :) Ważne że brzuchol zaczyna być widać! Celowo ubrałam te same spodnie, żeby było jak najbardziej wiarygodnie :) Dla porównania zdjęcie z 12 tc :)

IMG_0094.JPG

IMG_0106.JPG

Załączniki

• IMG_0094.JPG
    IMG_0094.JPG
    38,9 KB · Wyświetleń: 46
  • IMG_0106.JPG
    IMG_0106.JPG
    35,6 KB · Wyświetleń: 57
reklama
miejskibandyta - jaka chudzina!!!!!!!!!!! prosze wskazać albo zaznaczyć czymś ten tłuszczyk, bardzo jestem go ciekawa...:) za uszami chyba, dlatego nie widać:)

Do góry