reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Ładne macie te brzuszki, fajnie popatrzeć :happy: Ja niestety nadal wyglądam po prostu jakbym była gruba, a nie w ciąży i jakoś tak mi ten brzuch idzie na boki, a nie do przodu...

Ale macie ładne brzuszki!:)) a ja myślałam że jestem jakaś dziwna, że już mam brzuszek widoczny - mam i nie do ukrycia, a to dopiero 10 tydzień...
oprócz brzuszka niestety wszędzie mi troszkę doszło, talia mniejsza, ale to już ta musi być:) Mam w licpu 2 wesela i w sierpniu jedno i zastanawiam się kiedy mogę zacząć szukać ubrań i czego szukac - w sukience ciążowej jeszcze będę głupio wyglądała, w zwykłą nie wejdę w pasie...

A to moj brzuchol, a wieczorem dwa razy wiekszy !!!
Mam nadzieje ze nie wstawi sie do gory nogami :/

No i do gory nogami, mam nadzieje ze sobie poradzicie :-)

Załączniki

• 2013-06-30 07.48.07.jpg
    2013-06-30 07.48.07.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 77
to co powiecie o tym?:) 10 tc!

Załączniki

• 1010290_541130965950614_1075388848_n.jpg
    1010290_541130965950614_1075388848_n.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 85
mnie zaokrągliło już 3 dni po zrobieniu testu, ale teraz jestem ciężarówka pełną gębą, a z każdym dosłownie dniem brzusio jest większy:D w ogóle nie ma jak brzusia ukrywać, więc noszę ciuchy ciążowe z dumą i głaszczę bebolka z miłością:-D

reklama
Ivi ladny brzusio:-)
Ja tez z dnia na dzien mam coraz wiekszy :p
I w ciazowkach mykam.
To zdjecie z tydz. Temu robilam
Teraz zbowu wiekszy :p

Do góry