reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
IMAG0161.jpgIMAG0163.jpgIMAG0162.jpgto moje maleństwo dzisiaj 6 cm(ale ma malusia raczke) ; ))) a później mój brzuszek dzisiaj ; ) anisen super kosmita mały masz takie fajne wyraźne zdjęcia ; )))

Załączniki

• IMAG0161.jpg
    IMAG0161.jpg
    10,2 KB · Wyświetleń: 79
  • IMAG0163.jpg
    IMAG0163.jpg
    8,1 KB · Wyświetleń: 90
  • IMAG0162.jpg
    IMAG0162.jpg
    7,6 KB · Wyświetleń: 84
Blue lovi wow jaki już pokaźny brzycholek:-), a dzidzia przesłodka!
Anisen dzidziuś uroczy i jaki wyraźny :-)

USg mój gin ma naprawdę dobre :) do tego jeden monitor dla gina drugi dla mnie i męza ;) nie muszę zaglądać do góry bo mam tak ze tylko glowę odwracam i na 24 calach obraz maleństwa :)

u mojego lekarza też tak jest. jeden monitor jego drugi mój ;)
Anisen, maluch przecudny :)

blue, śliczny maluszek i brzuszek (a się zrymowało :p )

Dziekuje dziewczyny kochane jestescie ;) umiecie podniesc na duchu , no to teraz bd odliczac do mojego wyczekanego 3d ;) a swoja droga dzidzia taka leniwa troszke na tym usg moze spala i rozbudzona była ;))

Mój mały też leniwy na początku rączki przy głowie ginka nie zdążyła zdjęcia zrobić ale miał nóżki skrzyżowane i taki wyluzowany na fali. No później kilka szturchnięć i dostał wścikudupki.

reklama
Bluelovi - jaki fajny brzuchol!!!!!!!!! i dzidziol w środku:)

Anisen - wow, jaka ostrość! piekny dzidziol:)

Do góry