reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

nie taki malutki, juz 100cm w obwodzie ;) a dziecko spore w srodku sie miesci, wody tez w gornej granicy normy :) dosc wysoka jestem, wiec sie rozklada wszystko w pionie.

reklama
dziewczyny, wy sobie żartujecie, ale nawet nie wiecie jakiego ja mialam stresa przez ten brzuch na początku, zadręczałam mojego ginekologa, czy wszsytko jest OK, skoro brzuch mniejszy niz u wiekszosci. Kilogramowo tylam w sumie ksiazkowo, teraz mam 10 na plusie. z 62 na 72kg.
Sasiadka mnie dolowala, ze cos pewnie jest zle, skoro brzuch za malo rosnie, to samo babcia.
W koncu gin jakos mnie uspokoil, ze to indywidulna sprawa jak brzuch wybija, jednym mniej, innym wiecej, a najwazniejsze jest ze dziecko rozwija sie prawidlowo :)

Jejku, a myślałam, że mój brzuch jest raczej z tych mniejszych - przy Twoim to olbrzym:-D Moim zdaniem fajnie że Cię aż tak nie wybrzuszyło, może masz przez to łatwiej przynajmniej jeśli chodzi o takie przyziemne sprawy jak schylanie itp:)

nie przejmuj sie kochana vinga lub ffika przeniosa gdzie trzeba ;))a jak bedziesz miala czas i sily to napisz cos wiecej ;D i o której urodzilas ;*

reklama
Mirka: wgięło mnie z zazdrości. Jak ja bym chciała takiej wielkości brzuch zamiast moich 112cm w obwodzie i połkniętej piłki plażowej :-D

Do góry