reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

a ja dopiero Pustiszi zobaczyłam:) cudnie kochana! czy farbnięty świeżo masz włos? ja się przymierzam przed porodem...

Ikasia - wow! a Taki malutki miałaś brzucholek niedawno...:) nie wiem czy opadł, bo ja się na tym nie znam, nie widzę po prostu różnicy...

reklama
Śliczne brzuszki :)

aż boję się pokazywać swojego bebzona przy Waszych zgrabniutkich, ale co tam:

DSC09234 (2).jpg

Załączniki

• DSC09234 (2).jpg
    DSC09234 (2).jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 206
Inomama - a no wlasnie ciapnelam farba i tylko polysk sie zrobil kolor sie nie przyjal :(

Malinka - super !!

Pamietam jak bylo pol roku do porodu i ogladalam dziewczyny z terminem i o jaaaacie jakie brzuszki ! A teraz hihi ;)

Dziewczyny piekne brzuszki!!!

Kasia, Ty wogole nie wygladasz, jakbys w ostatnim miesiacu ciazy byla, wogole wygladacie super sylwestrowo. i tak sobie mysle, ze masz pewnie mase energii. ja z 1 dzieckiem tez mialam, w ostatnim tygodniu jeszcze tapetowalam kuchnie. a teraz nie wiem, czy mi ta energie 2 pozostalych dzieci zabiera w ciazy,czy sie starzeje czy co, brak formy tez robi swoje,ale w sylwestrowe ciuchy ledwie weszlam, i bylo to ciazowe jeansy i koszula po kolezance a nie takie kreacje;-)poza tym zostalismy w domu, gdzie w kazdej chwili mozna sie polozyc odpoczac itd. mimo,ze mielismy gosci ale to zawsze w domu. podziwiam Was naprawde bardzo bardzo, wygladacie naprawde wyluzowani i jakby brzuszek tylko do ozdoby byl bez zadnego zmeczenia, spuchnietych nog,podkrazonych oczu. no pieknie pieknie:-)

To ja pokaże swoje brzuszysko :) zdjecie wieczorne z wczoraj takze nie przestraszyć sie zero makijażu a u fryzurce nie wspomnę :)

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 206
reklama
Do góry