reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Anbas- śliczne maleństwo. Woooow , malutki człowieczek. Tez już chciałabym takiego malucha zobaczyć, jeszcze tydzień. Gratulacje Anbas :-)

reklama
Ech, ile ja bym dała żeby mój jutro nie wyglądał jak granat z zawleczką... tylko jak człowieczek... Ale chyba za wcześnie by o tym marzyć. Może na kolejnym usg :)

Cieszę się, że Was rozśmieszyłam :) Póki co do człowieczka Fasolka się zaczyna dopiero upodabniać bo to 8 tydzień :) Ale dobrze jej idzie. No i już przestaje wyglądać jak granat :)

Salli, a masz jakies fotki?
bardzo lubie ogladac zdjecia naszych fasolek, pomyslec, ze kiedys uwazalam, ze nic na nich nie widac ;)

P9047265[1].JPGP7137519.jpgP9047265[1].JPG
To i ja wreszcie zazdjęciuję. To ja i moja Ola (lato zeszłego roku). Aktualne też wstawię, tylko wgram z aparatu.
Sorki za dwa takie same.

Załączniki

• P7137519.jpg
    P7137519.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 76
  • P9047265[1].JPG
    P9047265[1].JPG
    7 KB · Wyświetleń: 165
reklama
Do góry