reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Fifka - piszecie,ze mój duży...a ja patrzę na Wasze szkraby i już nie pamiętam jak to jest mieć takie słodkie, małe...

reklama
Tak jak obiecalam dziewczyny. Kolejne fotki mojej modelki/ modela ♡ Z dzisiaj tj. 9+2. Moja nowa milosc ma 27,05mm :-):-):-)
Jeszcze raz dzieki za kciuki dziewczyny!!!!! Jestescie kochane !!!!

2013-06-05 20.00.29.jpg2013-06-05 20.01.31.jpg

Załączniki

• 2013-06-05 20.01.31.jpg
    2013-06-05 20.01.31.jpg
    23,9 KB · Wyświetleń: 88
  • 2013-06-05 20.00.29.jpg
    2013-06-05 20.00.29.jpg
    27,6 KB · Wyświetleń: 82
A dzewczyny dalej macie robione usg dopochwowe? od kiedy robi się usg przez brzuch??
ANBAS NO Maluszek przecudnyyyyy...poprostu sliczny....kurcze..9 tydzien a to już taki człowieczek..mó to narazie badziej kijaneczke przypomina...:p

Anbas - ja pitolę!!!!!!!!!!!! człowieka masz w sobie!!!wiedziałaś o tym??????? to jest 9 tydzień czy miesiąc????????ale się podjarałam!

lkasia, pamiętam że przez brzuch miałam dopiero ok 14 tc, tak jak się II trymestr zaczyna. teraz dziecko jest zbyt małe żeby robić przez brzuch, nic by się nie zobaczyło

anbas
, śliczny mały człowieczek :)

Anbas - ja pitolę!!!!!!!!!!!! człowieka masz w sobie!!!wiedziałaś o tym??????? to jest 9 tydzień czy miesiąc????????ale się podjarałam!
Hihihih Ty jestes udana inomama :-D:-D:-D Powiedz mi skad Ty jestes "oryginalnie"?? Znaczy skad pochodzisz?

Dzieki dziewczyny za wszystkie cieple slowa :-) kurcze to strasznie mile jest!!!! Ciesze sie ze jestem tu z Wami :-)
No i chyba pora dopisac sie do listy :wink:

reklama
Do góry