reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Vinga...uroczy Maluszek:) Śliczny!!!

Inomama toż to Prawdziwy Kawaler...za niedługo kolejka Panien będzie się ustawiać do takiego przystojniaka:)

No właśnie macie rację...czas tak szybko mknie, że ja mam ochotę tupnąć nogą i protestować!!! Ja też na mojego Syna patrze przez pryzmat małego chłopczyka a trzylatki to już takie konsekwentne są i stanowcze że ja czasem przy mojemu wysiadam...

reklama
Wasze dzieciaczki są przesłodkie :) Strasznie wam zazdroszczę, ze macie/będziecie mieć więcej niż 1 dziecko, oczywiście zazdroszczę w pozytywny sposób ;) My pewnie poprzestaniemy na 1, jednak wiek robi swoje. Dlatego po cichu liczyliśmy na mnoga ciąże, ale lekarz twierdzi, ze na 100% tylko 1 serchucho bije ;)
Tez już się mogę pochwalić ciążowym brzuszkiem, zaczyna byc widac, pod ubraniem jeszcze latwo ukryc, ale w bieliznie juz raczej sie nei da :D
Robimy fotki raz na tydzien, kazda sroda rano, na poczatku kazdego tygodnia ciazy; potem zrobimy taki krotki filmik z tych zdjęć jak brzusio rosło ;)
Szkoda, ze jakosc pierwszych zdjec bedzie kiepska, bo aparat mamy w serwisie, wiec zostaje tylko telefon...ale lepsze to niz nic

Ostatnia edycja:
Mirka super pomysl z tym fimikiem...

Ja mam zamiar zacząć robić zdjęcia jak cokolwiek zacznie się pojawiac...narazie mam tylko swoja prywatną oponkę:p wiec nie ma się czym chwalic:)

Vinga: śliczny chłopczyk
inomama: twój to już niezły kawaler jak się patrzy!:-D
Kasia: cudne ma włoski synek!
Fifka: brzuszek już widać cudny:tak:
Mirka: fajny pomysł, brzuszek mini, ale powoli jest:tak:
Ikasia: hmm skąd ja to znam?tzn. tę prywatna oponkę??? :rofl2::-D

Wasze dzieciaczki są przesłodkie :) Strasznie wam zazdroszczę, ze macie/będziecie mieć więcej niż 1 dziecko, oczywiście zazdroszczę w pozytywny sposób ;) My pewnie poprzestaniemy na 1, jednak wiek robi swoje. Dlatego po cichu liczyliśmy na mnoga ciąże, ale lekarz twierdzi, ze na 100% tylko 1 serchucho bije ;)
Tez już się mogę pochwalić ciążowym brzuszkiem, zaczyna byc widac, pod ubraniem jeszcze latwo ukryc, ale w bieliznie juz raczej sie nei da :D
Robimy fotki raz na tydzien, kazda sroda rano, na poczatku kazdego tygodnia ciazy; potem zrobimy taki krotki filmik z tych zdjęć jak brzusio rosło ;)
Szkoda, ze jakosc pierwszych zdjec bedzie kiepska, bo aparat mamy w serwisie, wiec zostaje tylko telefon...ale lepsze to niz nic

mamy juz poczatek 7 i 8 :)
Zobacz załącznik 563809Zobacz załącznik 563810

bardzo fajny pomysł! my robimy jedno na miesiąc zdjęciem, ostatnie, mam nadzieję, ze bedzie już bez brzuszka, za to z dzidziolem. i kalendarz pragnę z tego mieć:)

p.s. widać brzuszek!

oj widać, widać :D
z jednej strony mnie to martwi troszkę, planuwałam nie mówić w pracy do 3 miesiaca, ale nie wiem czy się uda... a z drugiej strony ogromnie cieszy - nie mogę się powstrzymać przed dotykaniem brzucha i głaskaniem go jak stoję, idę :D

Ja też mam swoją prywatna oponkę, a raczej chyba oponę od traktora :-D hehehe, więc nie będę Was tutaj stresować moim wyglądem :-D

Dyiewczyny piękne brzuszki i dzidziulki :-D

reklama
Anbas mam takie same odczucia... dopiero rodziłam a tu zaraz półtora roku mały będzie mieć... :szok: No ja jestem ogólnie szczupła... ale ja wiem ze mnie tak wywala bo skóra po ciąży już nie ta, w końcu niedawno rodziłam.

Inomama ależ masz fajnego kawalera już w domu! :-)

Mirka nooo fajny pomysł z tym filmem :tak: ja robiłam taki "kolarz' w poprzedniej ciąży. A brzuszek super! Widać że się zaokrągla powoli :-)

A i pochwalę się swoim szkrabem :) tu w ogrodzie z naszym psem

2013-05-09 08.45.38.jpg2013-05-09 08.48.10.jpg2013-05-09 08.48.23.jpg

Załączniki

• 2013-05-09 08.45.38.jpg
    2013-05-09 08.45.38.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 41
  • 2013-05-09 08.48.10.jpg
    2013-05-09 08.48.10.jpg
    35 KB · Wyświetleń: 43
  • 2013-05-09 08.48.23.jpg
    2013-05-09 08.48.23.jpg
    48,7 KB · Wyświetleń: 45