reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

Tylko czy dzidzia bedzie miala odpowiednie wymiery do badania...bo chyba jest min 46mm czy jakos tak...No w kazdym razie oby tak :)
Ja juz jestem znow cala zamotana z tymi tygodniami bo wiem ze badanie sie robi od 11 do 14 tyg, i wizyte mam 21 czerwca i wtedy bedzie juz 11+4 a mi lekarz powiedzial ze za wczesnie...cos mi sie to dziwne wydalao...no ale coz...
Mam nadfzieje ze nie chce ze mnie tylko kasy zedrzec... ;/ Bo on uwaza ze bardziej wiarygodne bedzie pewnie pod koniec 13 tyg...
Tyle ze mnie sie pieniadze niestety nie koca...a wizyty tutaj to cenowy kosmos:szok:

reklama
VINGA no dla mnie Twoja fotka to też taki maly sygnal na jakim etapie jest moja niunka:) bo podobnie idziemy:):)ja za rowno tydzien mam wizytę....i już sie nie moge doczekaccc:):):):)

ja miałam badanie w 11 tygodniu, lekarz też mówił, że za wcześnie ale ja się uparłam bo wcześniej gadał że duży bobas... i się nie myliłam, bo Nat miał już 5,5 cm więc bez problemów go pomierzył.
lkasia, za tydzień to twój bobo będzie jeszcze bardziej człowieka przypominał :) teraz ten mój przypomina mi trochę ten sławny granat z zawleczką inomamy :-p

Dziewczyny wklejam zdjęcie mojego maluszka i jego/jej starszej siostry-mojej pomocnicy (to już aktualne zdjęcie mojej Oli). P6087545.jpgP6117552.jpg

Załączniki

• P6087545.jpg
    P6087545.jpg
    34,6 KB · Wyświetleń: 54
  • P6117552.jpg
    P6117552.jpg
    14,8 KB · Wyświetleń: 56
Grudnioweczka - i cora i fasolinek cuuudne :) i powiem Ci ze corcia wyglada na starsza niz na suwaczku :) Duza panienka :)

Jakie urocze fasolki !!! Anbas Twoja taka duża już!!! U mnie na usg to taka mała kropeczka była, u Ciebie już człowieczek super!
Vinga Twoja też cudna, też już można wyodrębnić części ciałka.
Grudnióweczka śliczna dziewczyneczka

Anbas-wszyscy to mówią, jeśl chodzi o wzrost jest na 97 centylu, choć ja nie do końca ufam tym centylom

wiesz co...ja to sie na tych centylach ledwo lapie bo tu w ire sa zupelnie inne normy :szok: . A tak po "ludzku" :) to ile ma wzrostu twoja ksiezniczka?? Bo moj mlody tez w sumie mowia ze wysoki...On ma 2 lata za 2tyg i ma 92cm :-)

WP_000389.jpg
Muszę się pochwalić mój ostatni zakup :) trochę czuję się jak wariatka latam z nimi po pokoju i już ze 100 razy pokazywałam mojej kruszynce co mamusia kupiła;-)

Załączniki

• WP_000389.jpg
    WP_000389.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 51
reklama
grudnióweczka - chciałabym powiedzieć, ze podobne, ale nie widzę tak bardzo:) a że śliczne, to tak:)

wygląda na to, ze li i jedynie ja nic nie kupuję dziecięciu...a nawet nie zamierzam wcale jeszcze

Do góry