reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Nie wiem czy już pisałam, ale usłyszałam ostatnio od mojej mamy, że po mnie nie widać, że jestem w ciąży tylko że gruba jestem... ech, kochana mama...]

agagsm daleko do mnie nie masz, a grzybki jeszcze są :p

reklama
Salli: chętnie chętnie tylko jak pójdę na L4, bo póki co to mój jedyny czas wolny to w pracy jak jestem - a ze z Bielan jeżdżę do pracy na Mokotów, a przedszkole mam po drodze na Woli, to w zasadzie 2h dziennie spędzam w autobusach;) Więc moja codzienność zaczyna się o 6 rano, a kończy jak padam o 22, a mój mąż do domu wraca tak przeciętnie między 20-21, więc wszyściutko jest na mojej głowie - zakupy, dziecko, obiad, sprzątanie :cool:

Na Woli powiadasz :cool2: Wiesz, ja mieszkam przy Działdowskiej, koło szpitala na Płockiej. Ale to jak pójdziesz na L4 jak chcesz :) To się umówimy na kawkę, spacerek. :)

Sali ależ ci zazdroszczę takiego grzybobrania!!! :szok:

Ikasi śliczny brzuszek!! Już ładnie się zaokrąglił :-)

A ja z okazji 30 tygodnia (jak zwykle co 2 tygodnie zresztą) wstawiam brzuszek!

Brzuszki aaa.jpg

Załączniki

• Brzuszki aaa.jpg
    Brzuszki aaa.jpg
    11,5 KB · Wyświetleń: 75
reklama
Dzisiaj postaram się męża poprosić zeby zrobił mi zdjęcie "całej siebie" :-D Wtedy będzie widać że to tylko brzuch wystaję :tak: Sama sobie nie dam rady takiego zrobić...

Do góry