reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
No i się doprosiłam ale normalnie nie mogę na siebie patrzeć :-D Jakiś worek na głowę by się przydał...

P1110474.jpg

Jutro usunę :-)

Załączniki

• P1110474.jpg
    P1110474.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 111
Serio w ubraniu nie widać... ale ja aż za chuda jestem... brzuch wielki... ale nogi to jak kijeczki... dołki w policzkach... cienie pod oczami... :no: Mały rośnie i zabiera moje kilogramy... niby fajnie jest nie tyć ale ja już źle wyglądam...

ŁAdnie wyglądasz. JA w pierwszej ciązy na tym etapie to już zaczęłam puchnąć i wszystko było okrągłe. Ja tam wolę jak jest mniej niż tak okrągło

ikasiu dodaj jakos inaczje zdjecia bo mi sie nei otwieraja kochana ;( ;*

fifi jak zwykle przepiekny brzuszek ty szczuplasku a sprubój usunąc to zobaczysz ;D ;*

Fifka ślicznie wyglądasz, brzusio boski :-) widzę, że rośniemy bardzo podobnie, wczoraj moja gin śmiała się z mojego brzucha, bo stojąc przodem, tyłem nie widać, że jestem w ciąży, dopiero jak się ustawię bokiem, mam z przodu dosłownie piłkę :-D:-D

zdjęcia z 14.10
2013-10-07 10.17.28-1.jpg a.jpg

Załączniki

• 2013-10-07 10.17.28-1.jpg
    2013-10-07 10.17.28-1.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 74
  • a.jpg
    a.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Do góry