reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Inomama piękna Laurka! Jeju jak jest fajnie ją widać :-D

Sali gdzie ty tą komodę kupiłaś i ile kosztowała? - Jeśli mogę spytać :-p Mam identyczną na rzeczy maluchów tyle że pięcio szufladową i strasznie chciałabym dokupić w komplecie jeszcze z 2 komody żeby tak jak i ty pisałaś pozbyć się regałów...

Fifka, kupiłam je w Ikea :) 4 szufladowa kosztowała 299zł, a 3 szufladowa 199zł :) Więc nie drogo :) Jak coś, to jest z linii MALM jak byś chciała sobie na stronie Ikei sprawdzić wymiary :) (bo np ta 4 sz. ma chyba 1m wysokości)

Sali Anbas dzięki dziewczyny! Ja swoją kupiłam w Jsku ale tam są właśnie tylko te 5 szufladowe... Pokazałam mężowi i mamy już fajną koncepcję :-) Kupimy pewnie je po porodzie dopiero ale dobrze jest wiedzieć skąd można je zamówić :tak:

Nie ma sprawy :) Ja pewnie po porodzie kupię jeszcze jedną. I zastanawiam się nad łóżkiem do kompletu ;) bo póki co śpimy na starym łóżku moich rodziców... A po dwóch parach i nocnych harcach przez ostatnie 15 lat na nim to mało brakuje żeby sąsiedzi walili w ścianę albo nam dopingowali... no, troszkę skrzypi...

reklama
pokój.jpg Tak będzie mniej więcej wyglądał nasz pokój :) Z tym że za drzwiami jeszcze stanie jedna szafka niska z róznymi papierami, a po lewej stronie od drzwi, tam gdzie jest tak dużo miejsca, będzie kojec dla dzidziola :) Ale miałam ubaw "aranżując" ten pokój :D

Załączniki

• pokój.jpg
    pokój.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 89
Do góry