reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

vanilii- jeju jaki sliczny brzuszek, pileczka tylko sprzodu;) SUPER!
to teraz ja pokaze domek mojego synka:-p
15102013474.jpg15102013473.jpg15102013471.jpg

Załączniki

• 15102013474.jpg
    15102013474.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 88
  • 15102013473.jpg
    15102013473.jpg
    16,5 KB · Wyświetleń: 92
  • 15102013471.jpg
    15102013471.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 89
reklama
KAsia śliczny brzusio, taki zgrabny nie duży, a le masz w obwodzie??
Ja to mam tak maksymalnie 98cm, później zmierzę, ale przeraża mnie że pod koniec mogę mieć 108cm w tak krótkim czasie, bo tyle miałam w pierwszej ciąży

kasia brzuszek masz śliczny, taki zgrabniutki :-)

blelovi to już moja taka 3 piłeczka :-) za każdym razem wygląda tak samo, czyli ogromniasta piłka z przodu, ja nie wierzę w określanie płuci po kształcie brzusia :-p teściowa tak wróżyła, gdy byłam w pierwszej ciąży, nie dała się przekonać, że będzie dziewczynka, teraz mam przeczucie na córeczkę
dla porównania mojej piłki zdjęcie z dziś, tylko nie zwracajcie uwagi na mazie na lustrze, to ślady mojego 2 latka :-p
ja i piłeczka.jpg

Załączniki

• ja i piłeczka.jpg
    ja i piłeczka.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 108
reklama
Do góry