reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Dziś na USG to jeszcze mniej było widać co tam jest między nóżkami, już uda robią się bardziej mięsiste, ale nic się nie majtało ;-). Chyba jedynie urodzenie dziewczynki da mi 100% pewność.
AGagsm ja jakoś tak na chłopca byłam nastawiona, nawet 5 lat temu mówiłam, ze drugie dziecko to będzie chłopczyk, bo oboje z mężem chcemy córeczkę. WIęc o przeczuciach to nie ma mowy z takim odgórnym nastawieniem. USG w 3 mscu a na nim rzekomo chłopczyk, utrwaliły mnie w tym przekonaniu. Wieść o dziewczynce to dla mnie pozytywny szok. Co do przebiegu ciąży to jest inna niż poprzednia, inaczej wyglądam i się czuje, al to chyba znaczenia co do płci nie ma
Ikasia ale śliczny brzuszek, taki zgrabniutki
Milusia śliczna Zosia. A te zdjecie sromu bardzo podobne do mojego zdjęcia sromu :-D. Ja już tyle fotek widziałam i widok jest na prawdę różny. Jedyne co się zgadza to brak siusiaka ;-)
Kasia śliczny brzuszek, już ci pępek wypiera
Tamtusia śliczne zdjęcia, super pamiątka

reklama
dziewczyny nic sie nie martwcie te wasze cipki fiutkami sie nie stana! :)) zebyscie widzialy wczoraj jajca z fifulcem mojego syna to byscie co do swoich cipek watpliwosci nie mialy :))))! naprawde juz sie nie stresujcie :DDDtyle ze z wczoraj zdjec nie mam bo to ip i glupio by bylo chyba prosic o zdjecie heh..;)

Bluelovi porównania nie mam, bo nikt mi nie pokazywał jak wyglądają jajeczka w pierwszej ciąży ;-). Ja też dziś fotek nie prosiłam. W sumie coraz gorzej jest uchwycić w kadr całość, albo ładne ujęcie. Widziałam wszytsko na własne oczy i mi to wystarczy, serduszko też słyszałam :tak:

Marika murcze no nie wiem czy dam rade finansowo...zobaczymy, najwyzej pok0jde i powiem ze chce okreslenie plci, a jak dziecko bedzie dobrze widoczne to 4d jak nie to bez 4 d, a jak nie pokaze plci to tez nie zaplace bo tu robia oddzielnie usg na okreslenie plci i to az 70 f ale wiadomo jak bedzie widac to zaplace.

AKuku moja siostra i koleżanka były na tym USG w 26tyg to było widać płeć i dzieciaczka. Te usg jest dużo dokładniejsze niż te które mają w gabinetach. Dziecko bardzo szybko rośnie i przybiera na wadze, widzę to po USG. Lekarz stwierdził, że potwierdzi płeć za miesiąc bo będzie bardziej widać w 30tyg . Tylko z moich obserwacji wynika, ze później też nie jest tak łatwo dostrzec, w związku z tym że uda są masywniejsze. Dziecko jest w pozycji embrionalnej, tyłeczek ma wypięty

reklama
Do góry