reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Marika nic nie pomaga, niestety. Wiem ze nawet jak zrobie plastyke brzucha czyli wytne nadmiar skury, to niestety rozstepy zostana, ale to juz mam gdzies tego nie zmienie, ale lepiej miec rozstpy na plaskim ladnym bbrzuchu niz na wiszacym flaku..hehe
Zachodzac w ciaze pierwsza nawet mi do glowy nie przyszlo ze moglabym miec rozstepy.

reklama
Blue tak ale na swieze a moje maja 5 lat , to jest blizna i na to nic nie pomoze...choc chcialabym by cos bylo. Wiesz ile ja sie juz naszukalam naczytalam...boze ja wlasnym moczem sie smarowalam, bo podobno splyca... serio peelingi, wszystko robilam, a o zabiegach czytalam i podobno tylko na swieze wiec dupcia.
Ale juz nie marudze, kiedys sie z tym pogodze.

JA jak byłam bardzo chuda to na tyłku miałam rozstępy. To jest taka nasza zmora, mężczyźni mają inaczej pręgi skóry bo poziomo, a my pionowo i tak pęka nam i tworzą się rozstępy. Ja też mam sporo, są juz białe ale widoczne. Mam nawet pod kolanami, co mnie najgorzej wkurza

Akuku przykro mi ze masz takie dolegliwości..:(...ja mam rozstępy na pośladkach..ale to od tego ze keidys bardzo szybko zeszczuplałam...tylko ze ja mam jakos tak, ze one od razu sie zrobiły białe...tzn przyzwyczaiłam sie juz do nich...jak sie opalam to ich nie widac...teraz walcze mocno zeby nie miec na brzuchu, wiec codziennie idzie w ruch zwykla oliwka dla dzieci, bo podobno najskuteczniejsza....A co do Twoich istniejacych...to owszem jest kilka zabiegów kosmetycznych , ale one moga spowodowac jedynie ze rozstepy wyblakną...a tak zeby zlikwidowac to tylko do lekarza spacejalisty...I wtedy laserem je potraktowac...ale podejdz do tego w ten sposób, ze to są dowody ze byłas w ciązy...I nie wpoinnas sie ich wstydzic:tak::tak::tak:

ja mam mega rozstępy po bliźniakach na brzuchu(bo przed ich ciążą brzuszek zawsze płaski był:rofl2:)ale nie przeszkadzają mi wcale!Ważneijsze jest to że urodzili się cali i zdrowi, a mój brzuch nie wszyscy muszą przecież widzieć,to nie twarz:-)

milusia- super podejscie;) dla mnie tez najwazniejsze,zeby dalo sie zakryc rozstepy ciuchami:p jakies 4 lata temu przytylam szybko i mam rozstepy na udach i posladkach... takze lepiej miec po ciazy niz przez tycie:) dzidzi najwazniejsza;)

50805555_JUSTYNA_20120302_095052_0044.jpg
Dziewczynki a to z moich pamiatkowych"staroci" z 2012 roku.Moja corcia zrobila serduszko dla mamusi i tatusia na usg w 32 tygodniu4d:-) juz doskonale widzielismy do kogo jest podobna;-)

Załączniki

• 50805555_JUSTYNA_20120302_095052_0044.jpg
    50805555_JUSTYNA_20120302_095052_0044.jpg
    9,9 KB · Wyświetleń: 89
reklama
Milusia fajne masz podejcie, moje sie zmieni jak skura nie bedzie wisiec, bo mam 24 lata a cialo jakos malo rozciagliwe i chyba bbardziej niz rozstepy wkurza mnie wlasnie skura, no i te rozstepy na ramionach i gdzie ich nie ma hehe.

Do góry