reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

reklama
Dziewczynka.jpg
No i jak na wasze oko??

Załączniki

• Dziewczynka.jpg
    Dziewczynka.jpg
    36,7 KB · Wyświetleń: 78
Myślę Marika że lekarz się nie myli, mój gin zrobił malutkiej bardzo podobne albo i jeszcze wyraźniejsze zdjęcie i powiedział że jest tu wyraźnie widoczny srom:)

Jaguś a ja na początku myślałam, ze ten srom to właśnie jajeczka. No ale ja sie nie znam. Mam nadzieję, ze nic tam nie wyrośnie, ale ja i tak jestem tak na 60-70 % tylko przekonana. Po prostu wszyscy bardzo chcemy mieć dziewczynkę i może dlatego tak jestem nastawiona

Marika szczerze? Jeśli lekarz mówi ze córa to cora... :tak: ale nie diwie się że się pomyliłaś sama bo faktycznie to wygląda jak jąderka na moje oko... tyle że siusiaka nie ma

Ja mialam podobny ekran na usg tez cos wygladajacego jak jajka hehe, bez siusiaka, tylkomze u mnie to bardziej plasko bylo...nie wiem juz co mam myslec eh..ja chce usg

Ja myślałam że siusiak to ten odbycik :zawstydzona/y:, ale zaraz lekarz rozwiał wątpliwości .
Akuku ja na USG w 22 tyg właśnie wyglądało to wszystko tak płasko. Bardziej przypominało to muszelkę. Teraz 3 tyg później jest inny widok, jak dla mnie już mniej podobne. No ale fakt siusiak wygląda zdecydowanie inaczej ;-).
Życzę abyś i ty ujrzała muszelkę :tak:
A lekarz miał jakieś typy co do płci??

reklama
Do góry