reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria Styczniówek

elema-śliczności :) zazdroszcze fotki córceczki :)

agagsm- malusi brzusio :) ale zaraz raz dwa CIe wywali :) zobaczysz :)

A to my z dzisiaj :)

Obraz 017.jpgObraz 034.jpgObraz 049.jpg

Załączniki

• Obraz 034.jpg
    Obraz 034.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 97
  • Obraz 049.jpg
    Obraz 049.jpg
    23,5 KB · Wyświetleń: 89
  • Obraz 017.jpg
    Obraz 017.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 95
reklama
mam lustro z jakimiś kwiatkami na dole i nijak się sfotografować nie mogę - ale po wielkich męczarniach się udało: prezentuję się mój brzuch - ciąża nr 2 - 21. tydzień skończony - na zdjęciu od boku :-D
To dla zrozumienia dlaczego szefowi powiedziałam dopiero teraz, ze jestem w ciąży, a i tak nikt nie wie który to miesiąc i żyją w przekonaniu, ze jakiś 3-4, bo pod bluzką luźną chowa się dosłownie wszystko :laugh2::-D:rofl2:
z córką na tym etapie wyglądałam już jak wieloryb

Aga podziwiam takiego brzusia. Rzeczywiście nic a nic nie widać. Dosłownie nie ma nawet co chować. A w kg widzisz jakąś różnicę albo po ciuchach?? Ja to głównie ze spodni wyrosłam i to już jakiś czas temu. Oczywiście przynajmniej jak sprawdzałam to wszystko by się zmieściło tylko brzusio nie chciał dać się zapiąć:-p

dzięki dziewczyny - nie ukrywam, że mnie wersja mini cieszy póki do pracy chodzę, a w sobotę mam imprezę rodzinną z tańcami, więc zamierzam jeszcze potańczyć :-D
cleopatra: w ciuchach chodzę jeszcze normalnych - tych co są rozciągliwe, albo były wcześniej luźne lub po prostu biodrówki co by nic nie uciskać - aczkolwiek oczywiście, że widzę różnicę - urosłam już całkiem sporo, jak widzę po sobie, a do tego mam +ok. 4-5kg, które weszły wiadomo gdzie skoro nie w brzuch ;) ciuchy ciążowe już przygotowane, ale sobie jeszcze leżą w szafie i czekają, jak już w zwykłych będzie ciasno.
Anna: co ciąża to jednak inaczej - u mnie duża przerwa miedzy pierwsza a drugą - w pierwszej na tym etapie już byłam wielorybek, a teraz dzidzia się ładnie układa i do kręgosłupa przytula i mnie tak nie wypiera mocno. A ty masz śliczny brzusio, ale też szczuplutka jesteś to i wygląda na większy, bo drobna jesteś - mam nadzieje, ze u mnie najwcześniej za miesiąc-półtora taka wielkość się pojawi, bo pamiętam, że im większy tym ciężej jest i coraz trudniej i jakoś mi nie spieszno do tego :-D

Elema- sliczny ten Wasz robaczek :) Co za buzinka :*
Ania - fany brzusio!!! A corcia faktycznie urodzona modelka :)
Aga - a tobie to juz pisalam ;p :) malutki ale sliczny :) zadzroszcze bo moj juz jak pilka plazowa ;p

reklama
dzięki dziewczyny - nie ukrywam, że mnie wersja mini cieszy póki do pracy chodzę, a w sobotę mam imprezę rodzinną z tańcami, więc zamierzam jeszcze potańczyć :-D
cleopatra: w ciuchach chodzę jeszcze normalnych - tych co są rozciągliwe, albo były wcześniej luźne lub po prostu biodrówki co by nic nie uciskać - aczkolwiek oczywiście, że widzę różnicę - urosłam już całkiem sporo, jak widzę po sobie, a do tego mam +ok. 4-5kg, które weszły wiadomo gdzie skoro nie w brzuch ;) ciuchy ciążowe już przygotowane, ale sobie jeszcze leżą w szafie i czekają, jak już w zwykłych będzie ciasno.
Anna: co ciąża to jednak inaczej - u mnie duża przerwa miedzy pierwsza a drugą - w pierwszej na tym etapie już byłam wielorybek, a teraz dzidzia się ładnie układa i do kręgosłupa przytula i mnie tak nie wypiera mocno. A ty masz śliczny brzusio, ale też szczuplutka jesteś to i wygląda na większy, bo drobna jesteś - mam nadzieje, ze u mnie najwcześniej za miesiąc-półtora taka wielkość się pojawi, bo pamiętam, że im większy tym ciężej jest i coraz trudniej i jakoś mi nie spieszno do tego :-D
co prawda to prawda :) pomalu sie tocze..i wszystko mnie boli.W pierwszej ciazy az tak wielkiego brzuchola nie mialam.

Do góry