reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Galeria Styczniówek

Marika- buleczka jak sie patrzy, Amelka tez miala taka napuchnieta- gratuluje coreczki:)
Akuku- jesli widzialas cos podobnego to chyba jest szansa na coreczke, ale wiem kochana , ze juz nie bedzie usg I nie chce zebys sie nastawiala, ( szkoda ze teraz u mnie kiepsko z kasa , bo chyba normalnie kupilabym ci bilecil do PL na usg)
Duzo zdrowka dla wszystkich chorowitek , oby szybko Wam przeszlo, bo bez zadnych lekow, to naprawde ciezko. Caluski

reklama
Emilly hehe dziekuje. No wlasnie sie zastanawiam czy isc na usg prywatni 110 f czy dolozyc to do wozka...ahhh nie skoncze myslec. Nie wiwdomo czy dzi3cko sie ulozy tak zebym wiedziala w 100 % ahh no zobaczymy, najwyzej dowiem sie przy porodzie.

Marika bez wątpliwości-córka!Moja wyglada tak samo:tak:internet strasznie wolno mi chodzi ale jak przyśpieszy to wstawię zdj mojej malutkiej to se porównasz:-D

Akuku jeśli to badanie ma być wyłącznie pod kątem USG to myślę że lekarz będzie tak długo manewrował dopóki czegoś nie wypatrzy, więc chyba na tym etapie ciąży szanse na podejrzenie płci malucha są naprawdę duże:) Nawet moja wstydnisia tym razem na dzień dobry pokazała co ma między nóżkami, tak by już żadnych wątpliwości nie było;-)

Emily, mówisz bułeczka, no mam nadzieję, zę już nic tam niie wyrośnie ;-)
AKuku mi ten lekarz co wczoraj robił USG to powiedział w 14 tyg że on obstawia 60% na chłopca. Tylko ne wiem, co można zobaczyć u takiego maleństwa, a teraz że już dziewczynka. U ciebie w sumie nie wiadomo. A zrobiliby ci usg jakbyś powiedziała że ruchów nie czujesz, a czułaś itp. Moja koleżanka tak poszła powiedziała, bo niby w 25 tyg ona ruchów nie czuje to zrobili jej USG
A co do USG prywatnie to wydaje mi sę, ze jeśli już się płaci to lekarz powinien zrobić wszystko, żeby tę płeć zobaczyć
Milusia chętne obejrzę zdjęcie :tak:

Marika tu w uk raczej mi usg nie zrobiw na brak rucho2, a jam zrobia to tak wiesz zobacza na dziecko ze wszystko ok, a plci nie powiedza... tu na fundusz ma sie 2 usg chyba ze sa problemy ...
Ehh juz sama nie wiem co tu robic.

Akuku no ja to bym nie wytrzymała, ja już miałam 9 razy robione USG a do końca ciąży tez pewnie jeszcze zrobią. Dziwne tam w UK. Porozmawiajcie z mężem i postanowicie czy poczekacie, czy zapłacicie za USG

reklama
Do góry