reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Galeria sierpniowych brzuszków:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Martitko - wcale nie jest "nie tak" . Każdej brzuszek inaczej rośnie.
Ja sie na ćwiczeniach dla ciężarówek frustruje, bo jest taka dziewczyna, która jest o 2 tyg bardziej zaawansowana w ciąży a dopiero od niedawna lekko ją wybrzuszyło (małe wzdęcie), do niedawna płaska jak deska!. Wczoraj na zajęciach porównywałam nas w lustrze i się załamałam - ja już jak wieloryb wyglądam!! Wszystkie myślą, że ja dużo wczesniej niż ona rodzę i trochę się dziwią, jak się dowiadują, że jest naodwrót :-)
Ale cóż - taka moja uroda :-)

reklama
W ostatnich 2 tygodniach tak mnie własnie wypchnęło :-) A u Ciebie Bombusiu dużo kg przybyło? Bo jesteśmy praktycznie na tym samym etapie ciąży :-D
Postaram się dziś wstawić fotkę, ja przytyłam ok. 9, 10 kg kurcze dużo, ale też dużo leżę naprawde, chopaki sprzątaja, robią zakupy, ja czasmi gdzieś idę i tylko podjadam buuu!

Zdjęcie-0071.jpgZdjęcie-0064.jpg
No to My z maluszkiem z dziś ..... tak na szybko cykałam:) z telefonu, pamiętajcie, ze mi idzie w koło:(

Ostatnia edycja:
Dziękuję kobietki za te komplementy ;-) Ale tak ogólnie to każda z nas ma śliczne i jedyne w swoim rodzaju brzucholki i małych lokatorków :-D

Anecia - śliiicznie!!! :-D Mnie też ostatnio znowu wywaliło. Widziałam się ze znajomymi 2 maja i wczoraj spotkałam koleżankę, to mówiła, ze od tamtego czasu mi urosło :-) Tak te nasze córcie się rozpychają!!

No to właśnie tak jak mnie wywaliło :-) Wcześniej jakoś w 17 tygodniu, a teraz w 23, więc może za 6 tyg znowu mnie bardziej wywali, bo póki co od tego 4.05 chyba stoję w miejscu jak się tak w ustrze przeglądam :-D

Anecia, wow duzy ten twoj brzusio :) Moze cos u mnie jest nie tak, ze on tak powoli rosnie

Martitka tylko mi się tutaj nie stresuj!!! Każdej z nas w indywidualnym tempie brzucholek rośnie i Twój wcale taki mały nie jest jak Ci się wydaje. Po prostu mamy też pewnie inną budowę i mnie bardziej wypchnęło :-) Ale zobaczysz... jeszcze mnie przegonisz przed porodem :-)

Zobacz załącznik 244792Zobacz załącznik 244791
No to My z maluszkiem z dziś ..... tak na szybko cykałam:) z telefonu, pamiętajcie, ze mi idzie w koło:(

Też śliczny brzuchol! I wcale aż tak mocno w koło nie idzie, bynajmniej ja tego nie widzę :-) A tak ogólnie to mój brzuchol też szedl jakiś czas wkoło a wlasnie od tego 4.05 tak go do przodu wywaliło :-D

Martitko - wcale nie jest "nie tak" . Każdej brzuszek inaczej rośnie.
Ja sie na ćwiczeniach dla ciężarówek frustruje, bo jest taka dziewczyna, która jest o 2 tyg bardziej zaawansowana w ciąży a dopiero od niedawna lekko ją wybrzuszyło (małe wzdęcie), do niedawna płaska jak deska!. Wczoraj na zajęciach porównywałam nas w lustrze i się załamałam - ja już jak wieloryb wyglądam!! Wszystkie myślą, że ja dużo wczesniej niż ona rodzę i trochę się dziwią, jak się dowiadują, że jest naodwrót :-)
Ale cóż - taka moja uroda :-)

Ja też znam dziewczynę w "starszej" ciąży (ona ma jakoś termin na 20 lipca - wiec praktycznie miesiąc przede mną) niż moja i nawet wczoraj się widziałyśmy, no i ona ma w porównaniu z moim brzuchem bardzo małego bebzolka. Nawet sama to stwierdziła i trochę się zaniepokoiła, więc musiałam ją lekko uspokoić, że każda z nas jest inna :-D Ale chyba będę jej unikala żeby jej nie dołować :-D

Anecia ale bęcuś!!! świetny:)
Bombusia Ty to chyba na porodówke polecisz jak moja mama, która w tym samym czasie miała rodzić mojego brata co jej siostra mojego kuzyna. Moja mama wezwała pogotowie i oczywiście jeszcze włosy czesała jak przyjechali, i chcieli moją ciotkę brac na nosze bo ona już ledwo z bęcem chodziła a po mojej mamie nic nie było widać:)

Martitka-super brzunio:tak: Nie przejmuj się mój też nie jest duży, a w pierwszej ciąży miałam zdecydowanie większy;-)
Anecia-a Twój już spory-ślicznie wygląda:-)
Bombusia-dalej maleńki masz ten brzuszek, ale z tego co widzę, chyba trochę ruszył do przodu:tak:

Bombusia Ale Ty masz malutki brzusio :-) Ale śliczny :-)

Maritka Ale z Ciebie laseczka :-) Też bym chciała ważyć 71, Ja już ważę 76, a waga początkowa 63 :-(

Anecia Piękny domek i jakie super napisy na ścianie :-)

Bombusia - ty to masz maliznę z nie brzuś. W pierwszej ciąży też tak było?? Zaraz pewnie ruszy - zobaczysz, przeciez nie możemy się tak tu same z bęcem mordować :D
Ciamajdko - niezła historia z tą Twoją mamą. jakie to wszystko jest dziwne, nie? Jedna ma bęcora olbrzyma, druga malutkiego a w sumie dzieciaki podobnej wielkości się rodzą najczęściej... wszystko zależy od ułożenia i ilości wód płodowych.

reklama
Anecia śliczny ciążowy brzuszek taka piłeczka się słodka robi:)

Bombusia oj ty się trzymasz kobietko, maluch widocznie w plecki się rozpycha, ale niebawem sądzę, że i Twój brzucholek zamieni się w kuleczkę, na razie delikatnie - zgrabnie:)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry